وزیر امور خارجه با بیان اینکه ورود بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران با تصمیم شورای عالی امنیت ملی و برای نظارت بر تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام گرفته است، گفت: هیچ متن توافقی درباره چارچوب همکاری جدید ایران و آژانس مورد تایید نهایی قرار نگرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان - سید عباس عراقچی در گفت‌وگویی با اشاره به اظهارنظر مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی درخصوص ورود بازرسان این نهاد به ایران، گفت: قانون مصوب مجلس شورای اسلامی همکاری با آژانس را موکول به تصمیم شورای عالی امنیت ملی کرده است لذا طبق قانون تمامی درخواست‌های آژانس به شورای عالی امنیت ملی می‌رود تا در مورد آنها تصمیم‌گیری شود.

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: اکنون نیز درخصوص تعویض سوخت نیروگاه بوشهر که باید تحت نظر بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام شود، تصمیمات گرفته شده و هر نوع همکاری نیز در همین چارچوب قانون مجلس خواهد بود که تامین کننده منافع ملت ایران باشد.

وی در رابطه با اظهارات نماینده مردم تهران در نشست علنی امروز مجلس در خصوص نهایی شدن متن توافق همکاری ایران و آژانس درباره مدالیته جدید، تصریح کرد: هیچ متنی هنوز مورد تایید نهایی قرار نگرفته است؛ بعضی از دیدگاه‌ها بین دو طرف ردوبدل شده و دیدگاه‌های آژانس نیز چندین مرتبه به صورت مکتوب ارائه شده است. در هر مذاکره طبیعی است طرفین دیدگاه‌ها و نظرات خودشان را تبادل می‌کنند تا در نهایت طی یک مذاکره به جمع بندی برسند. نمی‌دانم متن مورد اشاره نماینده محترم از کجا آمده، اما باید گفت که این متن، متن مورد مذاکره و توافق نیست.

عراقچی درخصوص محور نشست امروز خود با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: امروز درخصوص مسیر ارمنستان و آذربایجان و توافق صورت گرفته، مذاکرات هسته‌ای با اروپایی ها، مذاکرات با آژانس، مباحث اسنپ بک و تمدید آن تبادل نظر خوبی صورت گرفت و نمایندگان نظرات مفیدی ارائه کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۱ ۰۷ شهريور ۱۴۰۴
و این در حالی است که سازمان ملل از سال 1945 تاکنون شریک جرم جنایت های اروپا و متحدانش بوده است
و این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل از سال 1945 تاکنون شریک جرم جنایت های اروپا و متحدانش بوده است
و این در حالی است که شورای حقوق بشر سازمان ملل از سال 1945 تاکنون شریک جرم جنایت های اروپا و متحدانش بوده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
هشدار آلمان به ایران؛ تحریم‌ها آماده بازگشت است/! و این در حالی است که ایران در مذاکره از سال 1392 تاکنون با مسئولین بی ادب آلمان جنایتکار گفت وگو، ملاقات، دیدار و همکاری کرده است چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت و باز هم 100 درصد فقط غلط و اشتباه است
۱۳:۴۲ ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت و باز هم 100 درصد فقط غلط و اشتباه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۲ ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
کار غلط از طرف هر سازمان و نهاد و ...باشه مورد اعتراض مردمه!!!
نباید به بازرس جاسوس های آژانس اجازه ورود داده بشه...
Iran (Islamic Republic of)
مشکل ایران با آمریکا با مذاکره حل نمی‌شود/ ایالات متحده پای تعهداتش نمی‌ایستد
۲۲:۲۸ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
مشکل ایران با آمریکا با مذاکره حل نمی‌شود/ ایالات متحده پای تعهداتش نمی‌ایستد
Iran (Islamic Republic of)
ایراندوست
۲۲:۲۵ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
خیلی مسخره است در میانه مذاکره حمله کردن گذشتندخراب کردن باز مذاکره ؟؟با این مماشات لازم حمله می کنن و دوباره تخریب می کنن باز ما دنبال مذاکره خواهیم بود خسته شدیم از این واژه جندش آور
Iran (Islamic Republic of)
هزینه کردن برای ادامه مذاکره خیانت به مردم و کشور محسوب می شود
۲۲:۲۳ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
هزینه کردن برای ادامه مذاکره خیانت به مردم و کشور محسوب می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
نظر مردم غیر وابسته به دسته و حزب و جناح شما هم که اصلا مهم نیست!!!
خدا نبخشه شما رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۶ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
همه این افتضاح رو میندازن گردن هم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
آمریکایی‌ها اگر به دیپلماسی و میز مذاکره خیانت کردند سوال اینجاست پس باز هم و هنوز هم پزشکیان درس عبرت نگرفته است و متأسفانه دو باره به دنبال مذاکره و همکاری با مسئولان بی ادب آمریکا بوده است.
آمریکایی‌ها اگر به دیپلماسی و میز مذاکره خیانت کردند سوال اینجاست پس باز هم و هنوز هم عراقچی درس عبرت نگرفته است و متأسفانه دو باره به دنبال مذاکره و همکاری با مسئولان بی ادب آمریکا بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
م.ل
۱۶:۴۱ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
گروسی میگه بازرسان به تاسیسات اعلام شده (فردو، نطنز، بوشهر و...) میرن ولی داخلیهای خودمون میگن فقط دارن به بوشهر میرن یه هوایی بخورن برمیگردن، خداییش حرف کیو باور کنیم؟؟؟ من خودم گزینه اول رو بیشتر قبول دارم چون نیروگاه بوشهر چند وقت قبل جنگ کاملا سوختگیری شده بود و روسها هم روش نظارت دارن و مشکلی نبوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۱ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
باید برای حمله مجدد، آمار و اطلاعات به روز شده در اختیار آژانس باشد که بدانند کجا را دقیقا بمباران کنند!
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۰۰:۰۲ ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
میخواهند خاطر جمع باشند که ما بمب اتم نداریم تا ّا اتم ما را بزنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۴ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
توضیح عراقچی درمورد ماموریت بازرسان آژانس در ایران باز هم غلط و اشتباه است و این در حالی است که بازرسان آژانس در ایران برای آمریکا، اروپا و اسرائیل جاسوسی می کردند.
اولین تیم بازرسان آژانس خیانتکار باز هم برای جاسوسی به آمریکا جنایتکار، سه کشور اروپایی جنایتکار و اسرائیل جنایتکار به ایران بازگشت.
و این در حالی است که متأسفانه قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس رعایت نشده است. اولین تیم بازرسان آژانس خیانتکار باز هم برای جاسوسی به آمریکا جنایتکار، سه کشور اروپایی جنایتکار و اسرائیل جنایتکار به ایران بازگشت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
اورانیوم را پیدا کنن هم حمله میکنن هم ماشه رو فعال میکنن. مسئولین امر لطفا ساده لوح نباشید و به این اروپائیها که نوچگان صهیون هستن اعتماد نکنید
Iran (Islamic Republic of)
سرباز اسلام
۱۵:۵۸ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
شغل اصلي گروسي جاسوسي در كسوت رياست آژانس بين المللى است اگر براي امدن به ايران دست وپا مي زند مي خواهد تا دير نشده گزارش كاملي از حجم ومحل اصابت موشكها به حوالي تاسيسات اتمي را گزارش نمايد تا استكبار اطلاعات دقيقي از مراكز اصابت بنب وموشك داشته باشد
اگر سخنان دو پهلو وچند وجه اقاي گروسي را شمارش كنند بالغ بر چند صد صفحه گزارشات نادرست خواهد بود لعنت الله علي القوم الظالمين
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۴ ۰۵ شهريور ۱۴۰۴
شمام کیه
۱۲
آخرین اخبار