همزمان با هفته دولت و با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ۱۵۰۰ میلیارد ریال پروژه‌ عمرانی در شهرستان داراب افتتاح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود گودرزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس به اتفاق نماینده داراب و زرین دشت، فرماندار داراب و جمعی از مسوولان، در چهارمین روز هفته دولت در شهرستان داراب حضور یافت و پروژه‌های مربوط به این هفته را در این شهرستان افتتاح کرد.

گودرزی در حاشیه افتتاح پروژه‌ها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت با اشاره به نوع و حجم پروژه‌های عمرانی، ورزشی، خدماتی و زیر بنایی در شهرستان داراب گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

او با اشاره به حضور مسئولان محلی از جمله خلیل اقتصادی، فرماندار ویژه و دکتر عسکری، نماینده مردم شهرستان‌های داراب و زرین‌دشت در مجلس شورای اسلامی، افزود: بیش از ۱۰ پروژه در این شهرستان به بهره‌برداری رسید که شامل پروژه‌های ورزشی، آبرسانی و زیرساخت‌های عمرانی است.

گودرزی به جزئیات برخی از پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: پروژه ورزشی چمن مصنوعی و روکش آسفالت سنگ چارک به آبجهان با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال، مخزن آب شرب شهرک فتح المبین با اعتباری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال و روکش آسفالت جاده رودبال به طول ۹ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۳۶۰ میلیارد ریال از جمله این پروژه‌ها هستند.

او همچنین به افتتاح پروژه ورزشی چمن مصنوعی روستای نرده شهر با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال، پلاتو داراب با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال و آبرسانی به شهر داراب اشاره کرد وگفت که این آبرسانی شامل حفر ۲ حلقه چاه و تجهیز و لوله‌گذاری با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال کی باشد.

گودرزی همچنین افزود: ساختمان دهیاری‌های روستای شهنان و بانوج با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال از دیگر طرح‌هایی بود که در شهرستان داراب به بهره‌برداری رسید.

او در پایان با اشاره به عزم دولت وفاق برای حل مشکلات زیرساختی کشور از طریق جذب سرمایه‌ها ابراز امیدواری کرد که این پروژه‌ها به بهبود زیرساخت‌ها و کیفیت زندگی مردم کمک کند.

منبع: استانداری فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.