مدیرکل صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ایام اربعین حسینی امسال بیش از ۷۰۰ اثر رسانه‌ای توسط راویان و خبرنگاران مردمی این استان به صداوسیما ارسال شد که بیانگر قدرت رسانه‌های مردمی در جهاد تبیین و مقابله با امپراتوری رسانه‌ای دشمن است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زینب خوش اندیش_ سید شهریار گنجی صبح چهارشنبه ۱۲ شهریور در آیین تجلیل از خبرنگاران و راویان اربعین که در یاسوج برگزار شد، با بیان اینکه پشت سر رسانه‌های معاند پول، تکنولوژی و قدرت‌های جهانی قرار دارد، اظهار کرد: این رسانه‌ها با حمایت ناتو، صهیونیسم و سردمداران غربی، شبانه‌روز مشغول بمباران افکار عمومی ملت ایران هستند، اما تجربه نشان داده است که خلاقیت، تخصص و سواد رسانه‌ای می‌تواند بر سرمایه‌های مادی آن‌ها غلبه کند.

وی با اشاره به اهمیت «ابر پیام‌ها» در برابر «ابر رسانه‌ها» افزود: امروز رسانه‌های معاند با کمترین نیرو و بدون حضور میدانی در ایران، تنها با استفاده از تلفن همراه و بازنشر داده‌ها، جنگ روانی به راه انداخته‌اند، اما این تهدید می‌تواند به فرصت تبدیل شود چرا که هر گوشی تلفن همراه در دست جوانان متعهد ایرانی، یک رسانه اثرگذار است.

مدیرکل صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: روایتگری اربعین امسال نمونه‌ای روشن از این ظرفیت بود، جایی که صدها جوان با انگیزه و خلاق توانستند با گوشی‌های همراه خود ۷۰۰ اثر رسانه‌ای تولید و به صداوسیما ارسال کنند؛ آثاری که هریک بخشی از حقیقت، عشق و عظمت این حرکت جهانی را روایت می‌کرد.

گنجی بیان کرد: وظیفه رسانه‌های انقلابی تنها بازتاب رویدادها نیست بلکه باید امیدآفرینی و تبیین پیشرفت‌های ایران اسلامی را نیز دنبال کنند.

مدیرکل صداوسیما کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بارها فرموده‌اند:«راه پیشرفت پایان ندارد»؛ بنابراین رسانه‌ها باید همواره به دنبال نوآوری، ابتکار و روایت‌های الهام‌بخش باشند.

در پایان نیز از خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد و راویان اربعین تجیل به عمل آمد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.