استاندار آذربایجان شرقی گفت:طبق آخرین پیگیری‌ها پرونده ثبت جهانی کباب بناب به عنوان میراث ناملموس آماده و در حال ارسال به یونسکو است.

باشگاه خبرنگاران جوان -سرمست در جشنواره ملی کباب بناب که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد گفت: جشنواره‌هایی از این دست علاوه بر ایجاد شادی و نشاط در جامعه نقشی اساسی در کارآفرینی و اشتغال‌آفرینی دارند. از سوی دیگر این رویداد‌ها به هویت‌بخشی فرهنگی و نمادسازی برای یک منطقه منجر می‌شوند.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: کباب بناب به‌ عنوان یک هنر و مهارت حرفه‌ای طی سه دهه گذشته توانسته به برندی شناخته‌شده در سطح ملی و حتی بین‌المللی تبدیل شود و امروز در بسیاری از شهر‌های ایران و حتی کشور‌های همسایه، تابلو و نام کباب بناب دیده می‌شود.

سرمست با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای ثبت جهانی این برند گفت: سال گذشته همزمان با سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به استان درخواست کردیم که مراحل ثبت جهانی کباب بناب آغاز شود. خوشبختانه بر اساس قول وزیر محترم این فرایند شروع شد و مدارک لازم تکمیل گردیده است. طبق آخرین پیگیری‌ها، پرونده ثبت جهانی کباب بناب به عنوان میراث ناملموس آماده و در حال ارسال به یونسکو است.

وی ادامه داد: ثبت جهانی کباب بناب علاوه بر افزایش اعتبار فرهنگی، ارزش افزوده بالایی برای شاغلان این صنف ایجاد خواهد کرد و جایگاه اقتصادی بناب و استان را ارتقا می‌دهد.

سرمست با قدردانی از تلاش‌های شهرداری و فرمانداری بناب و همچنین اداره میراث فرهنگی شهرستان در برگزاری این جشنواره، اظهار داشت: برگزاری چنین رویداد‌هایی زمینه توسعه گردشگری، گسترش کسب‌وکار‌های محلی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی منطقه را فراهم می‌کند. امیدواریم با استمرار این جشنواره‌ها شاهد رونق بیش از پیش در شهرستان بناب باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: مدیریت استان همواره حامی کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و فعالان فرهنگی خواهد بود و تلاش می‌کنیم با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها، بناب به‌عنوان شهری با ظرفیت‌های ویژه فرهنگی و اقتصادی بیش از گذشته بدرخشد.

منبع:استانداری آذربایجان شرقی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۶ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
ای بابا چه کباب بنابی اقا ،وقتی هر ننه قمری تو بناب کباب پزی زد ،از داخل بستر رودخانه های خشک شدش هم کله و پوست و پار الاغ میاد بیرون ،و کبابا بیشتر طعم سنگ دونه مرغ میده با پیه گوسفند تا گوشت گوشت ران گوسفند ،فقط امید وارم این خبر درست نباشه که سگ ولگرد تو بناب پیدا نمیشه