رضایی می‌گوید وزیر امور خارجه در نشست با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت که مذاکره با آژانس در چارچوب مصوبات کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره جلسه امروز این کمیسیون گفت: جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز (شنبه ۲۲ شهریور) با حضور اکثریت اعضای کمیسیون و همین‌طور آقای حاجی‌بابایی نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس اظهار کرد: مهمان این جلسه همان‌طور که قبلا اعلام شده بود آقای عراقچی وزیر امور خارجه بود که به همراه تعدادی از معاونین در این جلسه حضور یافته بودند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: آقای عراقچی تفاهم اخیر کشورمان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در این جلسه تشریح کرد و  چند نکته را گفت ازجمله اینکه اروپا حق فعال‌سازی اسنپ‌بک را ندارد و این اقدام غیرحقوقی و غیرقانونی است.

رضایی اضافه کرد: آقای عراقچی گفت تعامل ما با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با توجه به شرایط جدید و قانون مجلس فرق کرده و مثل گذشته نمی‌توانیم با آژانس همکاری کنیم لذا نیازمند مدالیته جدید هستیم و فعال‌سازی اسنپ‌بک نامطلوب و تاثیرات سیاسی و روانی دارد، اما در مورد تاثیرات اقتصادی آن اغراق صورت گرفته و  قصد همکاری با آژانس به شکل سابق را نداریم و باید به یک مدالیته و چارچوب جدید برسیم.

نماینده مردم دشتستان در مجلس تصریح کرد: آقای عراقچی در این جلسه گفت مذاکره با آژانس در چارچوب مصوبات کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی بوده و مصوبات کمیته هسته‌ای در حکم مصوبات شورای عالی امنیت ملی است و مسئول آن هم آقای لاریجانی است.

 سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: وزیر امور خارجه در این جلسه گفت با آقای گروسی دو سه ساعت روی متن توافق کار کردیم و پس از اعمال ملاحظات ما تبدیل به متن مورد قبول ما شد و اینها بعد از سه دور مذاکره کارشناسی بود که قبلاً انجام شده بود. سند تفاهم قاهره را هم برای سران کشور فرستادیم و آژانس قبول کرده که شرایط جدیدی برای همکاری بین ایران و آژانس به‌وجود آمده و باید ملاحظات امنیتی ایران را مدنظر قرار دهد همچنین آژانس قبول کرده که ما با ترتیبات جدید با آنها تعامل کنیم ما دغدغه امنیتی جدیدی در رابطه با مراکز هسته‌ای داریم که باید به آن احترام گذاشته شود.

رضایی گفت: آقای عراقچی گفت در تفاهم با آژانس تاکید شده که همکاری در چارچوب قانون مجلس و مصوبات شورای عالی امنیت ملی خواهد بود و هرگونه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای در چارچوب قانون مجلس و مصوبات شورای عالی امنیت ملی خواهد بود و اجرای تفاهم ما با آژانس به شرطی خواهد بود که عمل خصمانه همچون اسنپ‌بک علیه ایران صورت نگیرد و اگر عمل خصمانه‌ای علیه کشور ما صورت بگیرد تفاهم کان لم یکن خواهد شد ما اعتقاد داریم که قانون مجلس قانون مجلس یعنی قانون تعلیق همکاری با آژانس که در تیر ماه امسال در مجلس تصویب شد و به تایید شورای نگهبان رسید الزام‌آور است و باید اجرا شود.

 نماینده مردم دشتستان در مجلس اظهار کرد: در این جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و سایر نمایندگان هم نظرات خود را در ارتباط با تفاهم اخیر بیان کردند و بر اجرای بی‌کم و کاست قانون مجلس و لزوم طی شدن ترتیبات اجرایی این قانون در شورای عالی امنیت ملی تاکید شد همچنین بر تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای و آژانس باید حقوق هسته‌ای ایران را بپذیرد همچین تاکید شد مواجهه با غرب از موضع عزتمندانه باشد و منفعلانه نباشد و بر لزوم شفاف‌سازی در مورد تفاهم با آژانس و بر نظارت مجلس در این باره تاکید شد.

رضایی گفت:  آقای حاجی‌بابایی نایب رئیس مجلس هم گفت که وزارت خارجه از موضع عزت با غرب و با آژانس مذاکره کند و در از حقوق ملت ایران دفاع کند و تضمین‌های لازم راهم از آژانس بگیرد همچنین آقای عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم بر اجرای دقیق و بی‌کم و کاست قانون تعلیق همکاری با آژانس در این جلسه تاکید کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایرانیان از سال 1359 تاکنون قربانی تروریست‌های مورد حمایت آمریکایی‌ها هستند
۱۰:۱۰ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
ایرانیان از سال 1359 تاکنون قربانی تروریست‌های مورد حمایت آمریکایی‌ها هستند
که ایرانیان هم قربانی و هم قهرمان مبارزه با تروریست‌هایی هستند که از سوی آمریکایی‌ها ایجاد و حمایت شده‌اند.
جمهوری اسلامی ایران گزارش سالانه کشوری تروریسم آمریکا را بدلیل فرافکنی آشکار، بی صداقتی محض و معیارهای دوگانه این رژیم در مبارزه با تروریسم کاملاً مردود و محکوم می داند.
رژیم ایالات متحده آمریکا بعنوان بزرگترین حامی تروریسم دولتی و حامی اصلی رژیم متجاوز و اشغالگر صهیونیستی در جایگاهی نیست که داعیه مقابله با تروریسم و قضاوت در این زمینه را داشته باشد.
ترامپ نیز در مبارزات انتخاباتی صریحا اعتراف کرد که دولتهای قبلی آمریکا داعش و گروههای تروریستی دیگر را بوجود آوردند.
جمهوری اسلامی ایران بعنوان بزرگترین قربانی اقدامات تروریستی که عموما با حمایت مستقیم و غیر مستقیم دولت آمریکا انجام پذیرفت و با بیش از 18 هزار شهیدی که در این راه تقدیم کرده است همواره در خط مقدم مقابله با تروریسم در سطح جهانی و منطقه ای قرار دارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۷ ۲۴ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا، کشوری نوظهور و طلبکار از همه کشورهای جهان
با وجود سابقه ۳۰۰ ساله و یکصد سال جنگ داخلی، آمریکا برای کشوری با تمدن ۵۰۰۰ ساله مانند ایران شاخ و شانه می‌کشد و انتظار دارد ایران گوش به فرمان او باشد. امام خمینی(ره) آمریکا را «شیطان بزرگ» معرفی کردند و این کشور طی دو قرن حضور مداخله‌جویانه در منطقه خاورمیانه داشته است؛ اما دفاع مقدس ۱۲ روزه ایران نشان داد که باید در برابر تهدیدهای آمریکا واکنش قاطع نشان داد.
Iran (Islamic Republic of)
قاتل سردار سلیمانی در فرودگاه بین المللی بغداد در 13 دی ماه سال 1398 یک حیوان تمام عیار است
۱۶:۲۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
قاتل سردار سلیمانی در فرودگاه بین المللی بغداد در 13 دی ماه سال 1398 یک حیوان تمام عیار است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
سوال اینجاست که پس چرا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون سلاح اتمی آمریکا جنایتکار نظارت نمی کند.
سوال اینجاست که پس چرا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون سلاح اتمی کشورهای اروپایی جنایتکار نظارت نمی کند.
سوال اینجاست که پس چرا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون سلاح اتمی اسرائیل جنایتکار نظارت نمی کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۸ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
نتیجه عملکرد آژانس و هم گروسی تاکنون در ایران چه بوده است؟
100 درصد فقط جاسوس و خیانت به ایران
همکاری با آمریکا، اروپا و اسرائیل ضد علیه ایران
عامل اصلی بمباران تاسیسات هسته ای ایران
عامل اصلی ترور ایرانی ها
Iran (Islamic Republic of)
سران بی ادب کشورهای عربی جنایتکار به ترامپ جنایتکار هدیه می دهند
۱۵:۴۸ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
سران بی ادب کشورهای عربی جنایتکار به ترامپ جنایتکار هدیه می دهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
دونالد ترامپ بی ادب، رئیس‌جمهور آمریکا جنایتکار شریک جرم جنایت های صهیونیست ها جنایتکار و هم تروریست ها جنایتکار در سراسر منطقه خاورمیانه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اگر کمک، حمایت و پشتیبانی آمریکا جنایتکار نبود صهیونیست‌ها جنایتکار جرات حمله به سوریه، لبنان، غزه، ایران، یمن وقطر را نداشتند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
64 هزار نفر یا 680 هزار نفر آمریکا و اسرائیل در غزه چند نفر را کشته‌اند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۹ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر صهیونیست ها جنایتکار در فلسطین، سوریه، لبنان، غزه، یمن، ایران، قطر و منطقه خاورمیانه 100 درصد به خاطر همکاری همه جانبه برخی کشورهای عربی و هم به اصطلاح برخی کشورهای اسلامی بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
حملات تل آویو به منازل مسکونی، جنایت جنگی و تروریسم دولتی است ولی اما متأسفانه سران وحشی رژیم صهیونیستی جنایتکار درک نمی کنند، نمی دانند، نمی فهمند و توجه نمی کنند.
آمریکا وانگلیس وفرانسه فقط حر ف میزنند؛ آنان درعمل پشتیبان صهیونیستهاهستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
مهره‌های آل‌سعود در خدمت اسرائیل و علیه حزب‌الله لبنان فعال شده‌اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر صهیونیست ها جنایتکار در فلسطین، سوریه، لبنان، غزه، یمن، ایران، قطر و منطقه خاورمیانه 100 درصد به خاطر همکاری همه جانبه برخی کشورهای عربی و هم به اصطلاح برخی کشورهای اسلامی بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
موشک‌های چند کلاهکه یمن بامداد شنبه خواب را بر صهیونیست‌ها حرام کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
نخست‌وزیر قطر که از اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه این کشور به خشم آمده با صدور بیانیه گفته نتانیاهو وحشی و بربر است. به ایشان باید گفت نتانیاهو از قبل هم وحشی و بربر بود، ولی شما خواب بودید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۹ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
مذاکره تا بینهایت..رای ما دکتر مسعود پزشکیان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۲ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
دولت ثابت کرده است و نشان داده است که دیگر نمی تواند مشکلات مردم ایران و کشور ایران را از طریق مذاکره، گفت وگو و توافق هسته ای برجام حل وفصل کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
تاریخ: ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابود نشد؛ امیدوارم به دیپلماسی بازگردیم
معاون سابق وزارت امورخارجه آمریکا با انتقاد از خروج یک‌جانبه واشنگتن از برجام، ابراز امیدواری کرد که کشورش به مسیر دیپلماسی با ایران بازگردد، چراکه از نظر او، این روش بهتری است.
وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابود نشد؛ امیدوارم به دیپلماسی بازگردیم

رویداد۲۴| «وندی شرمن» معاون سیاسی پیشین وزارت امور خارجه ایالات متحده و عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای آمریکا در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما» درباره موضع نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص مذاکرات با ایران که به حصول توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۵ منجر شد، گفت: اسرائیل اولین جایی بود که پس از ترک دولت اوباما به آنجا رفتم. می‌خواستم از مردم آنجا به خاطر کمک‌هایشان در جریان مذاکرات با ایران تشکر کنم.

بنا برگزارش ایسنا، وی ادامه داد: هیچ کاری نبود که ما انجام دهیم و اسرائیل از آن بی‌خبر باشد. من تماس‌های ویدیویی پشت تماس ویدیویی با کارشناسان ارشد امنیتی و هسته‌ای اسرائیل از جامعه اطلاعاتی آن داشتم. ما هر کاری که انجام می‌دادیم، حمایت فوق‌العاده‌ای از آن داشتیم، اما می‌دانستیم که در نهایت ممکن است نخست‌وزیر (صهیونیستی) موافقت نکند و نکرد. این انتخاب او بود.

شرمن که با روزنامه یدیعوت آحارونوت گفت‌و‌گو می‌کرد، در پاسخ به این سوال که «آیا از نظر او خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران یک اشتباه بود؟»، اظهار داشت: اگر ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود از توافق خارج نمی‌شد، ما کانال‌های ارتباطی داشتیم که می‌توانست ما را به جایگاهی بسیار متفاوت از امروز برساند. البته، من هیچ راهی برای اطمینان از این موضوع ندارم.

او همچنین در پاسخ به این سوال که ارزیابی‌اش از وضعیت کنونی برنامه هسته‌ای ایران چیست؟ تصریح کرد: تردیدی نیست که حمله نظامی به برنامه هسته‌ای ایران آسیب رسانده است، اما این کشور هنوز اورانیوم غنی‌شده و سانتریفیوژ‌های پیشرفته دارد. من فکر می‌کنم ما این خطر را افزایش داده‌ایم که افراد افراطی اکنون برای ساخت بمب تلاش کنند. اسرائیل معتقد است که می‌تواند بار‌ها و بار‌ها این کار را انجام دهد، اما به چه قیمتی؟ من هنوز امیدوارم که بتوانیم به دیپلماسی برگردیم، این بهتر است.

آمریکای این روزها، چالش‌برانگیزترین دوران زندگی من است
او که اکنون ۷۶ سال دارد در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو درباره نگرانی‌هایش از وضعیت دموکراسی در کشورش گفت: این، قطعاً چالش‌برانگیزترین دوران زندگی من است. این‌طور نیست که کشور ما در گذشته از هم نپاشیده باشد. ما انقلاب داشته‌ایم، جنگ داخلی داشته‌ایم، جنگ ویتنام. ما دوران سخت و خشونت‌آمیز زیادی داشته‌ایم که مردم تمایل دارند فراموش کنند، اما خطرات واقعیت فعلی را نمی‌توان دست کم گرفت.

مقام سابق آمریکایی افزود: هر یک از ما باید اکنون از هر نکته‌ای آگاه باشیم. وقتی از حقوق و بخش‌هایی از دموکراسی دست می‌کشید، بازپس‌گیری آنها بسیار دشوارتر است و در بسیاری از نقاط، همین الان نیز در حال از بین رفتن است.

راهکار ۲ دولتی بهترین راه برای حفظ امنیت اسرائیل است
وندی شرمن همچنین درباره جنگ غزه و راه‌حل دو کشوری گفت: این درگیری به‌طور شخصی برای من یک مسئله مهم است، زیرا امنیت اسرائیل برای من مهم اهمیت دارد، اما واضح است که راه‌حلی که به آن اعتقاد داریم، دورتر شده است. من در دولت بیل کلینتون (رئیس جمهور اسبق آمریکا) کار می‌کردم، زمانی که به توافق بسیار نزدیک بودیم و یاسر عرفات (رهبر سیاسی فلسطین) به سادگی نمی‌توانست پس از آنکه به رئیس‌جمهور تعهد داده بود، بگوید بله. با نگاهی به گذشته، لحظه راه‌حل دو کشوری از دست رفت و هرگز دوباره به دست نیامد، اما از دیدگاه آمریکایی، ما همیشه فکر می‌کردیم که این بهترین راه برای حفظ امنیت اسرائیل است. به‌طور قطع، این نظر نخست‌وزیر نتانیاهو نیست و من بسیار نگران هستم.

وی خاطر نشان کرد: همچنین اخیرا رویداد‌های زیادی اتفاق افتاده است که به امنیت اسرائیلی‌ها آسیب رسانده و فلسطینی‌ها را با چشم‌انداز‌های کمتری برای آینده رو‌به‌رو کرده است. مردم در غزه گرسنه و بی‌خانمان هستند، ربوده‌شدگان بازگردانده نمی‌شوند و هیچ آتش‌بس یا صلحی در چشم‌انداز نیست. به‌طور قطع، حمله این هفته در دوحه و حمله به غزه تا صلح فاصله زیادی دارند.

ایالات متحده احتمالاً می‌توانست فشار بیشتری بر اسرائیل وارد کند
شرمن در ادامه درباره عملکرد دولت «جو بایدن» رئیس جمهور پیشین آمریکا در رابطه با جنگ غزه بیان کرد: ما از حق اسرائیل برای تصمیم‌گیری‌های خود حمایت می‌کنیم، حتی وقتی با سران آن مخالفیم و من قطعاً از بسیاری جهات با نتانیاهو و دولت فعلی او مخالفم، اما این، تصمیمات من نیست. با این حال، ایالات متحده به‌طور قطع می‌تواند فشار وارد کند، مانند تحریم‌هایی که دولت علیه شهرک‌نشینان خشونت‌طلب در کرانه باختری اعمال کرده است.

وی افزود: ما مذاکرات خصوصی زیادی با نخست وزیر اسرائیل داشتیم، بار‌ها تلاش کردیم تا آتش‌بس برقرار شود تا ربوده‌شدگان را برگردانیم. رئیس جمهور بایدن حتی سعی کرد اسکله‌ای برای کمک به مردم غزه بسازد که صادقانه بگویم ایده دیوانه‌واری بود، هزینه زیادی داشت و در نهایت نیز جواب نداد.

وندی شرمن که در دوران ریاست جمهوری بایدن به‌عنوان قائم مقام وزارت امورخارجه خدمت می‌کرد، همچنین با طرح این ادعا که حماس مقصر جنگ غزه است، گفت:، اما اگر ما به ساکنان عادی آنجا کمک نکنیم، نسل به نسل افرادی را به وجود خواهیم آورد که ممکن است مرتکب اقدامات خشونت‌آمیز بیشتری شوند. ایالات متحده احتمالاً می‌توانست فشار بیشتری بر اسرائیل وارد کند تا نه تنها به آتش‌بس اولیه برسد، بلکه آن را حفظ کند و ماه‌ها بدون کمک‌های بشردوستانه به غزه نماند. آنچه اکنون در آنجا اتفاق می‌افتد، غم‌انگیز است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اسرائیل جنایتکار، آمریکا جنایتکار، هر دو در ایران مرتکب جنایت جنگی و جنگی علیه بشریت شده اند و باید دیوان کیفری بین المللی محاکمه شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
حملات تل آویو به منازل مسکونی، جنایت جنگی و تروریسم دولتی است ولی اما متأسفانه سران وحشی رژیم صهیونیستی جنایتکار درک نمی کنند، نمی دانند، نمی فهمند و توجه نمی کنند.
آمریکا وانگلیس وفرانسه فقط حر ف میزنند؛ آنان درعمل پشتیبان صهیونیستهاهستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اروپا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر به رهبری آمریکا جنایتکار از سال 1332 تاکنون در امور داخلی ایران دخالت و مداخله می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند. پس مذاکره ایران با اروپا جنایتکار و آمریکا جنایتکار غلط و اشتباه بوده است و 100 درصد فقط مقصر اصلی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر صهیونیست ها جنایتکار در فلسطین، سوریه، لبنان، غزه، یمن، ایران، قطر و منطقه خاورمیانه 100 درصد به خاطر همکاری همه جانبه برخی کشورهای عربی و هم اسلامی بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
توافق ایران با آژانس خلاف قانون است
شامگاه سه‌شنبه خبر توافق تازه‌ای میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر شد؛ توافقی که به‌ جای شفاف‌سازی، بار دیگر با دو روایت متناقض از سوی عراقچی و گروسی همراه شد.
شامگاه سه‌شنبه خبر توافق تازه‌ای میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر شد؛ توافقی که به‌ جای شفاف‌سازی، بار دیگر با دو روایت متناقض از سوی عراقچی و گروسی همراه شد. مرور روایت‌ها درباره این توافق نشان می‌دهد که نه‌تنها قانون مصوب مجلس در زمینه تعلیق همکاری‌ها با آژانس دور زده شده، بلکه تجربه تلخ برجام و بازی‌های فریبکارانه فکت‌شیت‌ها بار دیگر تکرار شده است؛ آن هم با طرفی که سابقه جاسوسی، خوش‌خدمتی به اسرائیل و انفعال در برابر حملات آشکار به تأسیسات هسته‌ای ایران را در کارنامه دارد.


همکاری دولت با آژانس نقض مصوبه مجلس بوده است.
همکاری عراقچی با آژانس نقض مصوبه مجلس بوده است.


سفیر پیشین ایران در کانادا: دولت آماده مذاکره با آمریکا است/ پس دولت خیانتکار از سال 1392 تاکنون هنوز هم و باز هم از مذاکره درس عبرت نگرفته است و متأسفانه دو باره به دنبال مذاکره با آمریکا جنایتکار است شرم آور و تاسف بار است.
و این در حالی است که آمریکا بعد از مذاکر بیش از 2000 نفر مردم ایران را ترور کرده است.

سفیر پیشین ایران در کانادا: دولت آماده مذاکره با آمریکا است/ پس دولت خیانتکار از سال 1392 تاکنون هنوز هم و باز هم از مذاکره درس عبرت نگرفته است و متأسفانه دو باره به دنبال مذاکره با آمریکا جنایتکار است شرم آور و تاسف بار است. و این در حالی است که آمریکا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر بعد از مذاکر بیش از 3000 نفر مردم ایران را ترور کردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
قطر و اوکراین دو نمونه‌اند که نشان می‌دهند دوستی با آمریکا هزینه‌اش بیشتر از دشمنی است. قطر چهار ماه پیش میلیاردها دلار با آمریکا قرارداد بست، به ترامپ هواپیما هدیه دادند، توافق امنیتی امضا کردند. اما اسرائیل به قطر حمله کرد و آمریکا تماشاچی بود. درست همین بلا را سر اوکراین هم آوردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
پیگیری حقوقی ترور شهید سلیمانی و شهید ابومهدی به کجا رسید؟ سرانجام دادگاه رسیدگی به پرونده ترور سردار سلیمانی چه شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
چگونه است که کاسبان برجام برای قطعنامه‌ها و ساختار تحریم، مکانیزم ماشه گذاشتند ولی برای سکه‌هایی که به خودشان دادند اسنپ بک نگذاشتند؟یعنی باید چاره‌ای اندیشیده می‌شد که به دلیل بازگشت تحریم‌ها سکه‌های طلا را که در برجام گرفته‌اند بر‌می‌گرداندند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
پس از تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ، وزیر این وزارتخانه گفته آمریکا از این پس قصد دارد بیشترین میزان کشتار را داشته باشد.جهان بداند با چنین جانورانی رو‌به‌رو هستیم.من مانده‌ام اصلاح‌طلبان غربگرا با چه رویی این کشور وحشی را قبله آمال خودشان قرار داده‌اند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
بازگشت تحریم‌ها با فعال شدن مکانیسم ماشه اتفاق جدیدی نیست، زیرا اکنون ۸۰ درصد این تحریم‌ها اجرا می‌شود، اما موفق نبوده است. در ضمن ایران با کشورهای همسایه و اعضای شانگهای و بریکس ارتباط دارد و بیشتر کشورهای عضو این دو سازمان با اقدامات یکجانبه اروپا مخالفت دارند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
یکی از دلایل آغاز «اسنپ‌بک» یا همان مکانیسم ماشه این است که اتحادیه اروپا - برخلاف دوره گذشته که گروه ۱+۵ وجود داشت و این سه کشور از وزن و جایگاهی برخوردار بودند- در مذاکرات جدید هسته‌ای ایران و آمریکا عملاً به بازی گرفته نشدند و به نوعی از صحنه کنار گذاشته شدند. اکنون با این اقدام، آن‌ها می‌خواهند دوباره به عرصه تصمیم‌گیری‌های مهم بین‌المللی بازگردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
خداوند بر درجات مرحوم آیت‌الله حائری‌شیرازی بیفزاید که حدود 40 سال پیش برای امروز نسخه پیچیدند و فرمودند؛ «دنیا به جایی خواهد رسید که یا باید جزو حامیان فلسطین و ولایت اهل‌بیت باشید یا در زمره ولایت یهود(صهیون) محسوب و محشور خواهید شد!»
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
در نوار غزه، ۱۳۲ هزار کودک زیر پنج سال به دلیل سوءتغذیه شدید در معرض خطر جان باختن هستند و حداقل ۱۳۵ کودک تاکنون بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند. کجاست غیرت دینی حاکمان کشورهای اسلامی که تحرکی از خود نشان دهند؟ آیا این جنایت وحشی‌های صهیونیست‌ها را نمی‌بینند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
فرش قرمز زیرپای گروسی برای بار چندم؟ متأسفانه قرار شده مجددا زیر پای گروسی فرش قرمز پهن کنند و باسلام و صلوات به ایران بیاید و به جاسوسی ادامه دهد! چرا نمایندگان مجلس تماشاگرند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
وزیر خارجه قطر در توجیه این که چرا سامانه پدافندی (آمریکایی) قطر هیچ واکنشی نسبت به تجاوز هواپیماهای اسرائیلی نداشته، گفته دشمن اسرائیلی از سلاحی استفاده کرده که قابل شناسائی نبوده! این یعنی توجیه وابستگی پدافند قطر به آمریکا است که بدون اجازه آمریکا کار نمی‌کنند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
‌بر اساس اعلام شبکه عبری کان، قرار است سازمان جدیدی در وزارت خارجه رژیم اسرائیل تشکیل شود که هدفش روایت جعلی صهیونیستی و پخش آن‌ها در سطح جهانی است. به عبارت دیگر تشکیل اداره دروغ‌سازی با هدف سفیدشویی جنایات خود در غزه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
تجربه برجام سراسر خسارت بار به ما آموخت که دشمن پس از گرفتن امتیازات نقد، به هیچ تعهدی پایبند نمی‌ماند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
یک کارشناس آمریکایی گفته است ایران نشان داد می‌تواند تل‌آویو را در ۶۰۰ ثانیه با موشکباران ویران کند و کسی هم نمی‌تواند از آن محافظت کند! این توان نظامی یک کشور ولایی است که متأسفانه برخی خودفروخته‌ها این عزت و سربلندی را نمی‌بینند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۷ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اسرائیل غاصب ظرف روزهای اخیر به پنج کشور عربی (فلسطین، لبنان، سوریه، قطر و یمن) تجاوز نظامی کرد، اما متأسفانه دغدغه اصلی حاکمان کشورهای عربی خلع سلاح حزب‌الله لبنان است تا این رژیم کودک‌کش راحت‌تر منطقه را ببلعد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
سوال اینجاست که پس چرا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون سلاح اتمی آمریکا جنایتکار نظارت نمی کند.
سوال اینجاست که پس چرا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون سلاح اتمی کشورهای اروپایی جنایتکار نظارت نمی کند.
سوال اینجاست که پس چرا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون سلاح اتمی اسرائیل جنایتکار نظارت نمی کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
گروسی لکه ننگ تاریخ آژانس انرژی اتمی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
از سال 1394 تاکنون هزینه کردن برای مذاکره و برجام غلط و اشتباه بوده است.
مشکل اصلی ایران با آمریکا و هم اروپا در مذاکره هیچ ارتباطی و ربطی برنامه هسته ای ایران و برجام ندارد چون به خاطر که مشکل اصلی آمریکا و هم اروپا با ایران در سال 1332 آغاز شده است، نه در سال 1392
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
امیدوارم خبر میزبانی باکو از خاخام‌های صهیونیست درست نباشد
Iran (Islamic Republic of)
ARB
۱۴:۲۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
خیلی هم خوب.
حالا لطف کنید متن توافق رو منتشر کنید تا همه بدونن با آژانس چه توافقی کردید.
متنی که با تمام جزئیات در دست آمریکا،اسرائیل و اروپاست، محرمانه نیست، مگه اینکه فقط مردم ایران نامحرم باشند!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
جناب آقای سید محمدحسین عادلی، سیاستمدار و سفیر پیشین ایران در کانادا
مذاکرات توافق هسته ای برجام در سال 1394 به طور کامل تمام شده است پس ادامه مذاکره عراقچی و... با آمریکا، کشورهای اروپایی، آژانس و... از سال 1394 تاکنون 100 درصد فقط مقصر اصلی ایران بوده است.
رژیم اسرائیل باید به خاطر جنایات جنگی پاسخگو باشد رژیم اسرائیل و حامیانش به خاطر جنایات جنگی باید پاسخگو باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اروپا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر به رهبری آمریکا جنایتکار از سال 1332 تاکنون در امور داخلی ایران دخالت و مداخله می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند. پس مذاکره ایران با اروپا جنایتکار و آمریکا جنایتکار غلط و اشتباه بوده است و 100 درصد فقط مقصر اصلی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
پیگیری حقوقی ترور شهید سلیمانی و شهید ابومهدی به کجا رسید؟
سرانجام دادگاه رسیدگی به پرونده ترور سردار سلیمانی چه شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
آقای لاریجانی در جنگ 12 روزه فرمودید حساب گروسی را میرسید پس چی شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
سفیر پیشین ایران در کانادا: دولت آماده مذاکره با آمریکا است/ پس دولت خیانتکار از سال 1392 تاکنون هنوز هم و باز هم از مذاکره درس عبرت نگرفته است و متأسفانه دو باره به دنبال مذاکره با آمریکا جنایتکار است شرم آور و تاسف بار است. و این در حالی است که آمریکا جنایتکار بعد از مذاکر بیش از 3000 نفر مردم ایران را ترور کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اگر توافق ایران و آژانس منطبق بر قانون مجلس است پس 100 درصد فقط عملکرد و رفتار مجلس در مورد آژانس دوگانه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
دولت، مجلس، هردو متآسفانه هنوز هم و باز هم در جنگ 12 روزه درس عبرت نگرفتن و دو باره با خیانتکاران و جنایتکاران همه جانبه همکاری می کنند شرم آور و تاسف بار است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اگر توافق ایران و آژانس منطبق بر قانون مجلس است پس 100 درصد فقط تصویب مصوبه مجلس توسط برخی نمایندگان در خانه ملت غیر قانونی بوده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایران، اجرای قانون جنگل بود.
حمله نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران، اجرای قانون جنگل بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
دولت در برابر مقابل نقض توافق هسته ای برجام متأسفانه هیچ گزینه های ندارد و از سال 1394 تاکنون نداشته است.
مجلس در برابر مقابل نقض توافق هسته ای برجام متأسفانه هیچ گزینه های ندارد و از سال 1394 تاکنون نداشته است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
دولت وحشی آمریکا جنایتکار ثابت کرد و نشان داد که هیچ ارزشی برای هم‌پیمانانش قائل نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
اگر آمریکا جنایتکار نبود صهیونیست‌ها جنایتکار جرات حمله به سوریه، لبنان، غزه، ایران و یمن را نداشتند.
اگر اروپا جنایتکار نبود صهیونیست‌ها جنایتکار جرات حمله به سوریه، لبنان، غزه، ایران و یمن را نداشتند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا جنایتکار از سال 1945 تاکنون به قوانین حقوق بشری پایبند نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
مردم ایران از سال 1359 تاکنون ثابت کرده است و نشان داده است که در مقابل ظلم، ستم و تجاوز سرخم نخواهند کرد
و دولت هم نباید با آمریکا و اروپا مذاکره و همکاری کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا جنایتکار، اسرائیل جنایتکار، هر دو همراه با چند کشور جنایتکار دیگر ثابت کردند که دشمن درجه یک دین اسلام، قرآن، مظلومان، مسلمانان و ضد علیه بشریت هستند و هم که متأسفانه بویی از انسانیت نبرده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
ترامپ ثابت کرد و نشان داد که مرد نیست، یک جنایتکار است و هم یک تروریست بوده است.
ترامپ به علت ترور سردار سلیمانی در فرودگاه بین المللی بغداد باید در دادگاه لاهه دیوان کیفری بین المللی محاکمه شود.
اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد.
ترامپ جنایتکار غلط می کند ایران را تهدید کند/ برای نابودی رژیم صهیونیستی موشک های بالستیک ایران کافی است لازم نیست برای سلاح هسته ای هزینه کنیم.

اگر لازم باشد علیه اسرائیل اقدام می‌کنیم موشک‌های ایران اسرائیل را با خاک یکسان می‌کند اگر اسرائیل خطا کند تل آویو را با خاک یکسان می کنیم به فرمان رهبر معظم انقلاب با هر خطای دشمن تلاویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.
اسرائیل کوچکترین اقدامی علیه ما کند تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم
اگر اسرائیل کوچکترین اقدامی علیه ما کند تلاویو را با خاک یکسان کرده و اجازه به نتانیاهو نمی‌دهیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۶ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار 100 درصد فقط از اسفند ماه سال 1400 تاکنون عامل اصلی جنگ اوکراین و روسیه بوده است.

آمریکا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار 100 درصد فقط از 18 مهر ماه سال 1402 تاکنون عامل اصلی جنگ اسرائیل و غزه بوده است.

افزایش آمار شهدای غزه به 64 هزار و 980 نفر/ آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، باکو، ترکیه و برخی کشورهای عربی شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی صهیونیست ها جنایتکار در جنگ غزه هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
آمریکایی‌ها دهان سگ هارشان را در فرانسه ببندند.
از آمریکایی ها می خواهیم دهان سگ هارشان را در فرانسه ببندند.
فرانسه جنایتکارحق حرف زدن در مورد مذاکره با ایران را ندارد و این در حالی است که فرانسه جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
و این در حالی است که کشورهای اروپایی از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند.
فرانسه جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
پس عملکرد ایران از سال 1394 تاکنون در برجام غلط و اشتباه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۴ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا عضو برجام نیست و نمی‌تواند اظهاراتی به دیگر اعضا منتسب کند ترامپ در سال 1397 به درخواست بنیامین نتانیاهو، از توافق هسته ای برجام خارج شده است سوال اینجاست که پس چرا ایران باز هم درس عبرت نگرفته است که متأسفانه هنوز هم با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره و همکاری می کند چرا؟ ترامپ در سال 97 به صورت غیر قانونی و هم بدون پرداخت هزینه از توافق هسته ای برجام خارج شده است و هم با خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
ترامپ جنایتکار، آمریکا را به اسرائیل دوم تبدیل کرده است.

و این در حالی است که رافائل گروسی بی ادب مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد سلاح اتمی متهم است و نه مدعی چون به خاطر که تاکنون در مورد بمب اتمی آمریکا، کشورهای اروپایی، رژیم صهیونیستی و... سکوت اختیار کرده است چرا؟

ترامپ جنایتکار در مورد سلاح اتمی متهم است و نه مدعی چون به خاطر که تاکنون در مورد بمب اتمی آمریکا، کشورهای اروپایی، رژیم صهیونیستی و... سکوت اختیار کرده است چرا؟
گروسی تهدید کرد؛ من از ایران می‌خواهم که فوراً همکاری کند | ایران یا به سؤالات پاسخ نداده یا... | انباشت سریع اورانیوم با غنای بالا نگران‌کننده است
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در آغاز نشست شورای حکام با تکرار ادعاهای سیاسی درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، تصریح کرد که حل‌وفصل مسائل باقیمانده در حوزه پادمان‌ها با ایران تنها از مسیر دیپلماسی میسر است.
رافائل گروسی بی ادب شورای حکام را به اسرائیل دوم تبدیل کرده است.
عراقچی دیگر حق ندارد با گروسی خیانتکار مذاکره، گفت وگو و همکاری کند.
من از ایران می‌خواهم که دیگر درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره، گفت وگو و همکاری نکند.
و این در حالی است که متأسفانه ایران تنها کشوری است که از سال 1392 تاکنون در باره صلح آمیز هسته ای در مذاکره با خیانتکاران و جنایتکاران همه جانبه همکاری کرده است.
عملکرد و رفتار دوگانه گروسی خیانتکار 100 درصد فقط عامل اصلی مشکل توافق هسته ای و برجام بوده است.
مذاکره ایران در باره برنامه هسته‌ای ایران با آمریکا، کشورهای اروپایی، روسیه، چین و ژاپن از همان اول غلط و اشتباه بود مقصر اصلی دولت حسن روحانی خیانتکار بوده است.
مشکل اصلی آمریکا و متحدانش از طریق مذاکره حل وفصل نخواهد شد و حل وفصل نمی شود و از سال 1392 تاکنون هم برای همه مردم ایران، منطقه خاومیانه و جهان ثابت شده است.
آمریکا و متحدانش از سال 1332 تاکنون با ملت ایران دشمن بودن و هنوز هم هستند.
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد همان نتیجه مذاکره عراقچی و... با خیانتکاران و جنایتکاران از سال 1392 تاکنون بوده است.

مذاکره ایران با آمریکا و هم غرب از سال 1392 تاکنون به نفع مردم ایران و کشور ایران نبوده است.
مذاکره 100 درصد فقط به نفع دلار نجس آمریکا جنایتکار بوده است.
که فعالیت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران به طور کامل باید تعطیل شود.
گروسی هم ثابت کرد و نشان داد که نماینده آمریکا، غرب و اسرائیل بوده است.
ایران هم نباید با گروسی همکاری کند.
امکان پیشرفت در مذاکرات وجود ندارد ایران باید مذاکرات عمان و رم را تعطیل کند.
آمریکا، اروپا، آژانس، هر سه نوکر رژیم صهیونیستی هستند.
حمله به کشتی مادلین آدم‌ ربایی و نقض قوانین بین‌ الملل است ولی اما متأسفانه سران بی ادب رژیم صهیونیستی درک نمی کنند، نمی کنند، نمی فهمند و توجه نمی کنند.
۱۲۳
آخرین اخبار