پرونده مرد شرور که در پوشش مأمور یکی از سازمان‌های خدماتی به ۳۷ پسربچه تجاوز کرده بود برای رسیدگی از جنبه اتهام افساد فی‌الارض به دادگاه انقلاب رفت.

باشگاه خبرنگاران جوان-  رسیدگی به این پرونده از اواخر سال گذشته و به دنبال ناپدید شدن پسر ۴ ساله‌ای آغاز شد. گرچه پسرک چند ساعت بعد حوالی خانه‌شان پیدا شد، اما حال وخیم او نشان می‌داد که به او تعرض شده است.

با گزارش این خبر، کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شده و در ادامه بررسی‌ها با شکایت دیگری مواجه شدند که این‌بار دو برادر ۲ و ۸ ساله ناپدید شده بودند و بدن نیمه‌جان آنها ساعاتی بعد در کنار خیابان و نزدیکی خانه‌شان پیدا شد.

در ادامه کارآگاهان مبارزه با جرایم جنایی پایتخت به سراغ دوربین‌های مداربسته محل رفته و تصویر مرد متجاوز به دست آمد. او لباس مأموران شهرداری را به تن داشت و سوار بر موتورسیکلت به سراغ کودکان رفته و آنها را سوار موتورسیکلتش می‌کرد.

مرد موتورسوار اعداد پلاک موتورسیکلتش را پوشانده بود، اما کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی با به دست آوردن تعدادی از اعداد پلاک موتورسیکلت و کنار هم قرار دادن عددها، موفق شدند با دستور بازپرس محسن اختیاری، متهم را شناسایی و دستگیر کنند.
 
کشف فیلم‌های مستهجن در گوشی تلفن متهم

زمانی که مأموران وارد مخفیگاه مرد شیطان‌صفت شدند با پسر و دختربچه‌ای مواجه شدند که مرد متجاوز مدتی بود آنها را در خانه نگهداری کرده و مورد آزار و اذیت قرار داده بود.

متهم که ابتدا منکر تجاوز بود در مواجهه با مدارک پلیسی به جرم خود اعتراف کرد و گفت: «سال ۹۵ به همین جرم بازداشت شدم، اما آن زمان برایم اتهام آدم‌ربایی گرفتند و با گذشت ۵ سال از زندان آزاد شدم. بعد از مدتی دوباره تصمیم گرفتم جنایات سیاه خود را تکرار کنم، به همین دلیل با لباس پلیس یا شهرداری به سراغ بچه‌هایی که در خیابان تنها بودند، می‌رفتم و به بهانه‌های مختلف از جمله خرید خوراکی آنها را سوار موتورسیکلتم می‌کردم. بعد با خوراندن کیک و آبمیوه که داخلش داروی بی‌هوشی بود به آنها تجاوز می‌کردم. من از تمام سوژه‌هایم فیلم تهیه کرده و آنها را در گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی‌خاص می‌فروختم. تا کنون به ۳۷ کودک تعرض کرده‌ام.»

او در پاسخ به این سؤال که چرا کودکان را مورد تعرض قرار داده، گفت: «در کودکی توسط یکی از آشنایان مورد تعرض قرار گرفتم و همین مسأله باعث شد تصمیم بگیرم به پسربچه‌ها تعرض کنم. من بعد از بی‌هوش کردن بچه‌ها آنها را به خانه‌ام یا کوه‌های اطراف می‌بردم و مورد تعرض قرار می‌دادم. بعد هم سوار موتورسیکلتم کرده و در حوالی محلی که سوارشان کرده بودم، پیاده می‌کردم.»

با اعتراف متهم و با تکمیل تحقیقات، بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی پایتخت طبق اظهارات متهم به ۳۷ مورد تجاوز و مدارک موجود در پرونده، کیفرخواست متهم را به اتهام افساد فی‌الارض صادر کرد و بزودی متهم در دادگاه عمومی‌و انقلاب پای میز محاکمه خواهد رفت.

منبع: روزنامه ایران

برچسب ها: دادگاه ، اخبار جنایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۴
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۶ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
این فرد هم مثل قبلی ها که به بچه های مردم در مدارس و ورزشگاه ها و بعنوان کارگردان و ... تجاوز کرده اند بصورت مسالمت آمیز حل و فصل کنید تا بیشتر به این امور جنایی خود ادامه دهند!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
این شیطان سفت را آتش بزنید و قوه قضائیه هم مورد باز رسی قرار دهید که چرا دفعه قبل با او به شدت برخورد نشده که دوباره دست به چنین کاری زده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۷ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
باید تیکه تیکه بشه ...گوشتش جلوی سگ ها ریخته بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
ا ع د اااااا م فقط همین ولاغیر
هر کس هم مخالفه بچه اش رو بیارید این اقا همون بلایی که سر بچه دیگران اورده سر بچه اش بیاره ببینیم باز هم مخالف اعدامه
Iran (Islamic Republic of)
مراد
۱۵:۱۳ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
یاد جنایت بیجه افتادم و پاکدشت تهران، هنوز اسمش سرزبونهاست، اون زمان داعشی بود برای خودش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۶ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
وای ۳۷وبچه چطور تا حال کسی جلوی این دیوانه را نگرفته!!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
سلبریتی های دوزاری کجا هستن،نون به نرخ روز خور های کثیف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۵ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
به سلبریتی ها ربط داره؟ خدا شفات نده که بخندیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
تأسف باید خورد
بیمار روانی
Iran (Islamic Republic of)
مخاطب
۱۲:۱۲ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
برای چی کسی که متجاوز بوده رو دوباره آزاد میکنید ، کسی که تجاوز کرده ، اونم به بچه بیگناه ، باید اعدام بشه
قوانین مزخرفی داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
چرا پلیس یا مراکز روانپزشکی

این افراد و رها میکنن؟

این افراد باید سالی چند بار تحت بررسی قرار بگیرند معلوم بشه درمان و ادامه می دهند یا مرتکب جرم نمی شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۹ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
عجب!!!

والدین چرا پسر بچه ها اینطور تربیت میکنن؟؟
رها و ازاد؟

ک سوار موتور یا خودرو فرد ناشناس میشن؟ فقط برای خوراکی؟؟


این زنگ خطر برای والدین هس

این چ وضعشه؟

چ دختر چه پسر
به تربیت صحیح نیاز داره بخصوص از بدو تولد تا ۷ سالگی


هر غریبه ی را برای فرزند مون ، عمو یا خاله معرفی نکنیم !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
اقتدار نیروی انتظامی را زیر سؤال نبرید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۸ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
اقتدار نیروی انتظامی با چند کامنت زیر سؤال می رود و با تجاوز یک تبهکار به سی و هفت کودک زیر سؤال نمی رود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۴ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
یکی از راحت ترین و کم ریسک ترین کارها برای خلافکاران استفاده از لباس پلیس یا سازمانهای دولتی است. مجازات چندانی ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
حشمت الملوک خورشیدی
۱۱:۱۹ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
این را باید در ملا عام بهشون تجاوز بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
عقده های روانی عدم مراجعه به روانپزشک باعث همچون فجایعی میشود اولیا اولا مواظب بچه ها باشند ولی اگر خدای ناکرده مورد تعرض جنسی قرار گرفتند .فورا اقدامات درمانی را تحت نظر روانپزشک های متبحر شروع کنند که از همچنین فجایعی جلوگیری شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۲۵ شهريور ۱۴۰۴
اینا نتیجه ترویج بیدینی و بی ناموسی توسط حیوانات بیدین ماهواره و فضای لجنزار مجازیه. هشتگ حیوانات (# من بی ناموسم) یادتون هست؟
۱۲۳
آخرین اخبار