رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در یک گردهمایی نادر با حضور تعداد زیادی از فرماندهان آمریکایی شرکت خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - یک مقام آمریکایی که نام او ذکر نشده، اعلام کرد که انتظار می‌رود دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور روز سه‌شنبه در ایالت ویرجینیا با فرماندهان نظامی نشست برگزار کند. گفته می‌شود این نشست، گردهمایی نادری از رهبران نظامی آمریکا در یک مکان است.

به گفته شش نفر از افراد آگاه، این گردهمایی در ابتدا قرار بود فرصتی باشد برای پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا تا روند تغییر وزارت دفاع به «وزارت جنگ» توسط دولت را توصیف کند و استاندارد‌های جدیدی را برای پرسنل نظامی ترسیم کند.

وقتی هفته گذشته برای اولین بار از ترامپ در مورد این جلسه سوال شد، به نظر می‌رسید که اطلاعات کمی در مورد آن دارد. او اظهار داشت که این جلسه قرار است به عنوان ویترینی برای سلاح‌های جدید باشد. اکنون، ترامپ قصد دارد شخصاً در این جلسه شرکت کند. این جلسه چند روز پس از آن برگزار می‌شود که او به نیرو‌های آمریکایی دستور داد تا برای محافظت از افسران مهاجرت به شهر پورتلند در ایالت اورگان بروند.

تا روز جمعه، هیچ برنامه‌ای برای اعلام یک خبر مهم در این نشست اعلام نشده است. در همین حال، سه نفر از منابع گفتند که انتظار می‌رود این جلسه شبیه «یک گردهمایی تشویقی» باشد که در آن هگست چشم‌انداز جدیدی را برای ارتش ایالات متحده ترسیم می‌کند.

منبع: سی ان ان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۱۳:۲۶ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
اگرترامپ بمب گذاشت وهمشونو یه جا به درک واصل کردتعجب نکنید چون یه جورایی میخوادبه پیروپاتالاشون حقوق نده وازطرفی مظلوم نمایی کنه که فرماندهان ماروکشتند وازین حرفا.خلاصه بدونیدخونشون پای خودشونه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
ترامپ واسه اینکه به سالخوردگی و بیماری اش
فکر نکند .هی جلسه میگذارد تا سرگرم شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
باید اون ۴۰۰ کیلو فورا پخش بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۰ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
باید محل تجمع اونا رو منفجر کنیم یعنی همون کاری که اسرائیل با ما کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۹ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
محل اون ۴۰۰ کیلو باید بشدت مین گذاری و سیم خاردار بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۲ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
همش برای خالی کردن دل مردم دنیا
و برای کوتاه امدن کشورها و باج دادن به ترامپ عجوز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۶ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
باید با تمام توان از اون ۴۰۰ کیلو مراقبت کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۵ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
محل اون ۴۰۰ کیلو باید مرکز تمرکز بمبارون بشه و اگه نیرو پیاده کردن و با توپ و موشک زده بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۳ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
محل اون ۴۰۰ کیلو باید پر از سرباز و مدافع و پدافند بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۲ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
میخوان به قیمت کشته شدن ده هزار سربازم که شده اون ۴۰۰ کیلو رو خارج کنن و ببرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۰ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
میخوان برا خارج کردن اون ۴۰۰ کیلو نیرو پیاده کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۴۱ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
به کجا میخوان حمله کنن ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۴:۰۱ ۰۷ مهر ۱۴۰۴
این گردهمایی را نباید بی خاصیت شمرد یا برای جنگ رسانه ی و یا برای خنجر زدن به ایران از پشت باید هوشیار باشیم
آخرین اخبار