مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: دامداران برنامه واکسیناسیون دام‌های صنعتی و سنتی خود را ۴ تا ۶ ماه یکبار تکرار کنند. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ عرفانه نعمتیان - عباس گنجی مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: به دامداران صنعتی و سنتی توصیه می‌شود با توجه به اینکه تب برفکی یکی از بیماری های ویروسی مهم دام است، لازم است دامداران برنامه واکسیناسیون را ۴ تا ۶ ماه یکبار تکرار کنند. 

وی همچنین از افزایش بیماری تب مالت در سه سال اخیر در استان خبر داد و گفت: شناسایی دام‌های مبتلا در دستور کار قرار گرفته است و با جدیت در حال انجام جداسازی و انتقال آنها به کشتارگاه‌ها هستیم. 

گنجی به مصرف کنندگان فرآورده‌های دامی بویژه شیر تاکید کرد: از مصرف شیر محلی حتی الامکان خودداری کنند و شیر پاستوریزه استفاده کنند.

 وی افزود: در صورت تمایل به استفاده از شیر محلی بعد از جوش آمدن شیر، حداقل ۲ الی ۳ دقیقه شیر غل بخورد همچنین قبل از جوشاندن از تماس با دست بویژه پوست خراشیده جلوگیری شود.

گنجی ادامه داد: مصرف ماست و سرشیر وکره محلی به دلیل اینکه با جوشاندن شیر فرآوری می‌شوند مشکلی وجود ندارد، اما پنیر محلی به جز شیوه‌ای که با جوشاندن شیر و اضافه کردن سرکه به دست می‌آید خطرناک است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.