رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از دستگیری دو تبعه خارجی به اتهام قتل، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ نقی محمودی گفت: براساس اعلام مرجع قضائی، دو تبعه خارجی متهم به قتل، تحت تعقیب مراجع کشور مربوطه قرار گرفتند.

رییس پلیس بین الملل فراجا اظهار کرد: متهمان پس از ارتکاب قتل از کشورشان متواری شده و به ایران سفر می‌کنند که پس از دریافت اعلان قرمز علیه متهمان، پلیس بین الملل فراجا با استفاده از ظرفیت‌های سازمان اینترپل و هماهنگی‌های لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی، شناسایی این اشخاص را به صورت ویژه در دستور کار قرار داد.

سرهنگ محمودی با اشاره به تلاش‌های انجام شده در پلیس بین‌الملل فراجا، تصریح کرد: به موازات اقدامات بین‌المللی مبنی بر ردیابی متهم در داخل کشور و انعکاس اعلان قرمز صادره به مبادی ذیربط، در نهایت با پیگیری‌های فنی و بهره‌گیری از توان دیپلماسی انتظامی، متهمان با همکاری پلیس آگاهی مربوطه در یکی از استان‌های کشور شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس بین‌الملل فراجا افزود: این دو متهم با هماهنگی انجام شده و با حضور عوامل انتظامی تحویل مرجع قضایی شدند.

منبع: فراجا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۳ ۳۰ مهر ۱۴۰۴
دو اتباع خارجی کی هستند بجز افغانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۱ ۳۰ مهر ۱۴۰۴
از چه طریقی وارد ایران شدند
خطرناک هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۸ ۲۹ مهر ۱۴۰۴
افغانی ها هر کاری دلشون میخواد در ایران میکنن
ایران خیلی ضعیف هست
آخرین اخبار