وزیر نیرو گفت: نیروگاهی اتمی در حال توسعه است و حدود هزار مگاوات از آن استفاده می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - عباس علی‌آبادی وزیر نیرو در بیست و نهمين کنفرانس شبکه‌های توزیع نیروی برق گفت: امسال پنجمین سال خشکسالی را پشت سر گذاشتیم که روی برق و آب اثر گذاشت، اما با همت از آن عبور کردیم؛ دشمن فکر می‌کرد ما قادر نخواهیم بود، اما از تابستان با رکورد‌های بهتر عبور کردیم.

او افزود: انرژی بسیار با اهمیت است امروز نقش برق نور و روشنایی نیست بدون برق زندگی نمی‌توان کرد؛ امروز تنوعی از انرژی‌ها را استفاده می‌کنیم ذغال سنگ نقش بسزایی در تولید برق دارد نیروگاهی اتمی در حال توسعه است و حدود هزار مگاوات از آن استفاده می‌کنیم.

علی‌آبادی گفت: اکنون ذخیره‌ساز در مقیاس خانگی وجود دارد و آن را باید جدی گرفت ۳ هزار مگاوات در حوزه در برنامه داریم.

او گفت: بخواهیم یا نخواهیم به سبب حرکت به سوی دنیای هوشمند تقاضای برق افزایش پیدا خواهد کرد برق را باید بهینه مصرف کرد؛ امروز نفت نباید به عنوان یک حامل انرژی شناخته شود؛ رشد مصرف برق تهدید نیست یک فرصت است.

او تاکید کرد: برای تولید رمزارز استفاده از برق به شکل قانونی اشکالی ندارد، اما با موارد غیرقانونی باید برخورد شود.

در حال تکمیل...

برچسب ها: وزیر نیرو ، صنعت برق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
انشان
۰۹:۲۰ ۰۷ آبان ۱۴۰۴
قرار داد ساخت نیروگاه بوشهر از سال ۷۴ با روسیه بسته شد ، یعنی سی سال گذشته است ولی روس ها این نیروگاه سه واحدی را تکمیل نکرده اند ، حالا مقایسه کنید قرارداد ساخت نیروگاه اتمی امارات با کره جنوبی ( این نیروگاه چهار واحد می باشد ، قرارداد ان سال ۱۳۹۰ بوده وسال ۱۴۰۳ هم به پایان رسید و تحویل امارات شد )حال ایا مردم ایران نباید بپرسند که روس ها بغیر از پول گرفتن از ما چه کار می کنند که ساخت نیروگاه بوشهر اینقدربه درازا کشیده ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۰۶ آبان ۱۴۰۴
مسیولین ما ایرانی نیستن این لیاقت کشور و مردم ایرانی نیست ملت خفه شدن از گرونی
Germany
ناشناس
۱۱:۴۴ ۰۶ آبان ۱۴۰۴
برق باید به ده سنت برسه بنزین هم به یک دلار
حقوق کارگر هم ۷۰۰ دلار
باید از قیمت های مصنوعی انرژی جلوگیری کرد تا سرمایه گذاری راحت بشه
جای پول بره برای طلا و دلار
مردم اینجا سرمایه گذاری کنند
آخرین اخبار