توافقنامه برگزاری حج تمتع سال ۱۴۰۵ میان رئیس سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران و وزیر حج و عمره عربستان سعودی، به امضا رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ این توافقنامه در جریان دیدار رسمی رشیدیان و هیأت همراه با توفیق بن فوزان ربیعه وزیر حج و عمره عربستان نهایی شد. 

در این دیدار دو طرف با تأکید بر اهمیت تسهیل امور اجرایی، خدماتی و رفاهی، درباره راهکار‌های ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به زائران بیت‌الله‌الحرام گفت‌و‌گو کردند.

رشیدیان در این نشست، خدمت به زائران خانه خدا را توفیقی مشترک میان دست‌اندرکاران دو کشور دانست و بر لزوم برنامه‌ریزی منظم، شفاف و هماهنگ برای برگزاری حج تمتع سال آینده تأکید کرد.

وزیر حج و عمره عربستان نیز با قدردانی از حضور هیأت ایرانی، ابراز امیدواری کرد که با همکاری‌های سازنده، زمینه ارائه خدمات مطلوب‌تر به حجاج فراهم شود.

در این دیدار رشیدیان تاکید کرد با حفظ عزت، کرامت و سلامت زائران کلیه اقدامات برنامه‌ها و مراسمات ما مطابق سال گذشته خواهد بود که با تایید وزیر حج و عمره عربستان، مقرر شد همین منوال طی شود.
 
با امضای این توافقنامه مراحل اجرایی برنامه‌ریزی حج تمتع ۱۴۰۵ برای حجاج کشورمان وارد فاز عملیاتی خواهد شد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت

برچسب ها: حج و زیارت ، حج تمتع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار