مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی با اعلام بارش باران، رعدوبرق و کاهش دما در ۱۸ استان کشور، نسبت به سیلاب در استان‌های کرمانشاه، کردستان، ایلام، جنوب آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی هشدار داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: امشب با ادامه فعالیت سامانه بارشی، بارش باران همراه با رعدو برق و کاهش دما در استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، زنجان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، و با شدت کمتر در مناطقی از استان‌های گیلان، اردبیل، همدان، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، غرب اصفهان و ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های قزوین، البرز، تهران پیش‌بینی شده است.

 وی افزود: با اعلام تداوم بارش برای فردا در مناطقی از شمال‌غرب، غرب، استان‌های ساحلی خزر، ارتفاعات شمال شرق و دامنه های جنوبی البرز در قزوین، البرز و تهران از وزش باد شدید از سه شنبه تا پنچشنبه در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل خبر داد.

وی گفت: سه شنبه خلیج فارس و دریای خزر مواج و متلاطم است.

او بیان کرد: امشب هشدار بارندگی شدید برای استان‌های کرمانشاه، کردستان، شمال ایلام و جنوب آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی صادر شده است. تهران نیز امشب وزش باد دارد.

برچسب ها: هواشناسی ، وزش باد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۶
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۶ ۲۶ آبان ۱۴۰۴
به خاطر نمازها هستا :)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۰ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
ما که ندیدیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۳ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
من دیدم. میباره
Iran (Islamic Republic of)
امید
۲۲:۵۵ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
خدارو شکر بعد از مدتها شهر من "ارومیه" بارش بارون رو به خودش دید :)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۸ ۲۵ آبان ۱۴۰۴
همش پارتی بازیه، چرا جنوب بارون نمیاد؟
آخرین اخبار