مراسم رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر سه کتاب «خانومْ ماه»، «تبِ ناتمام» و «همسفرِ آتش و برف» در قزوین برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - تقریظ این سه اثر در ردیف ادبیات پایداری روز چهارشنبه همزمان با سراسر کشور در دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسی صفی‌خانی رئیس دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، در ادامه این مراسم با اشاره به پیشینه غنی علمی و فرهنگی قزوین، این شهر را شهر کتاب و عالم‌خیز توصیف کرد و گفت: مقام معظم رهبری، با وجود همه شاخصه‌های ارزشمند، توجه ویژه‌ای به کتاب و کتابخوانی دارند و این از نقاط برجسته ایشان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفی خانی اضافه کرد: ایشان همچنین توجه خاصی به ادبیات دفاع مقدس و مقاومت دارند. تقریظ و تأکید مقام معظم رهبری بر کتاب‌های حوزه مقاومت و نقش زنان در دوران دفاع مقدس، از اهمیت ویژه این موضوع برای ایشان حکایت دارد.

رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در قزوین بیان کرد: این توجه رهبری نشان می‌دهد که باید بتوانیم مقام والای جانباز و شهید را هم درک کنیم و هم به دیگران بشناسانیم و فضای فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه گسترش دهیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.