رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: تا یکسال و نیم آینده، ۲ هزار دستگاه آمبولانس بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توزیع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: تا یکسال و نیم آینده، ۲۰۰۰ دستگاه آمبولانس بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توزیع می‌شود.

او افزود: در حوزه ناوگان آمبولانس چالش‌هایی وجود دارد و در بحث بیمارستانی با مشکلات بسیاری رو‌به‌رو هستیم.

وی گفت: تمام تلاش وزارت بهداشت در این حوزه جلب شده و از روش‌های مختلف برای رفع مشکل آمبولانس استفاده می‌شود.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: تلاش می‌شود که از ظرفیت مناطق آزاد، استاندارد و اعتبارات مربوط به کرونا و همچنین اعتبارات مشترک بین درمان بهره بگیریم تا این مشکل مرتفع شود.

میعادفر با عنوان این مطلب که در سال آینده بیش از حدود ۱۵۰۰ دستگاه آمبولانس وارد ناوگان خواهد شد، به وسعت جغرافیایی کشور اشاره کرد و گفت: باید همه کشور را در نظر بگیریم و ناوگان را به صورت ملی اصلاح کنیم و اگرچه مشکلات مالی برطرف شده، اما با چالش‌های تأمین پلتفرم و تحریم‌ها مواجه هستیم.

وی افزود: تلاش می‌شود تا پایان سال آینده ۲ هزار دستگاه آمبولانس وارد ناوگان شود و برای تحقق این هدف از تمامی ظرفیت‌ها استفاده خواهد شد.

منبع: وزارت بهداشت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار