رئیس اداره حفاظت محیط زیست بیجار از وقوع حادثه واژگونی یک تانکر حامل ۲۵ هزار لیتر مازوت در محور قروه–بیجار، محدوده روستای خسروآباد خبر داد و گفت این رویداد موجب آلودگی بخشی از زمین‌های کشاورزی و باغ‌های منطقه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان-  حبیب اله رجب زاده گفت: یک تانکر حامل محموله ۲۵ هزار لیتری مازوت در محور قروه–بیجار و در محدوده روستای خسروآباد شهرستان بیجار واژگون شد که بلافاصله پس از وقوع حادثه، عوامل حفاظت محیط زیست به همراه دستگاه‌های امدادی و خدماتی در محل حاضر شدند و اقدامات لازم برای مهار و پاکسازی مازوت و جلوگیری از گسترش آلودگی انجام شد.

وی تأکید کرد: با هماهنگی نهاد‌های مسئول، بخشی از اراضی آلوده شناسایی و عملیات جمع‌آوری و دفع مواد نفتی آغاز شده است. وی از مالکان زمین‌ها و باغ‌های اطراف خواست تا از مصرف محصولات و آب منطقه تا پایان مراحل پایش و پاکسازی خودداری کنند.

او در پایان خاطرنشان کرد: این حادثه در نهم آذر ماه رخ داد و بررسی‌های کارشناسی برای ارزیابی اثرات زیست‌محیطی حادثه و اقدامات جبرانی در دستور کار اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیجار قرار گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۵:۰۷ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
سلام چرا همیشه ماشین مواد سوختی نفتی واژگون میشه: نمیشه یکبار هم یه کانتینر پر از موبایل آیفون واژگون بشه؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۷ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
عمدی دستور از پشت آمده تمام طبیعت نابود کنن به شکل تصادف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
واقعا یه تصادف ساده بوده؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بیمه یا راننده باید خسارت بدن