فرمانده منطقه دوم نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از توقیف یک شناور خارجی متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف در آب‌های نیلگون خلیج فارس خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: دریادلان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه (ندسا) با هدف حراست، حفاظت و صیانت از مرز‌های آبی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در خلیج فارس، طی رصد و اشراف اطلاعاتی یک شناور متخلف حامل سوخت قاچاق (گازوئیل) با پرچم سوازیلند (اسواتینی) را شناسایی و با حکم قضایی توقیف و به ساحل بوشهر منتقل کردند.

سردار حیدر هنریان مجرد فرمانده منطقه دوم ندسا در این رابطه گفت: این شناور متخلف دارای ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق شده از ایران بودکه سوخت آن نیز با حکم قضایی به کشور بازگشت و در حال تخلیه و تحویل به شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی بوشهر است.

سردار هنریان مجرد افزود: ۱۳ نفر از ملوانان این کشتی نیز دستگیر شدند که از کشور هند و یکی از کشور‌های همسایه هستند.

منبع: ایسنا 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۴
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۸ ۲۰ آذر ۱۴۰۴
تورو به امام حسین یه فکری برای محتکران کالای اساسی مردم کنین..باعث و بانی این اوضاع رو راحت نزارین..اموالشونو مصادره کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۹ ۲۰ آذر ۱۴۰۴
چطور ممکنه سوخت قاچاق از ایران داشته باشه ؟ و کشتی رو هم شناسایی کرد ؟ ولی محل بارگیری این سوخت و فروشنده رو گیر نیاورد ؟

گازوئیل اونهم در این حجم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۰ آذر ۱۴۰۴
باید تحقیقات کامل صورت بگیرد ازکجا این قاچاق سرچشمه میگیرد این سوت را نمیتوان از پمپ بنزین ها تهیه کرد حتما ازتانکر ویا ازشرکتی گرفته شده است باید منبع اصلی را گیر بی اندازید حتما کشتی مزایده گذاشته میشود
ر
زنده با دریا دلان سپاه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۴ ۱۹ آذر ۱۴۰۴
قاچاق اسم رسمی نداره
Iran (Islamic Republic of)
ب
۲۳:۱۸ ۱۹ آذر ۱۴۰۴
آفرین به سپاه انشالله این باندهای قاچاق سوخت با هم درگیر باشن تا مردم شریف بدونن چه خبره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۱۹ آذر ۱۴۰۴
کشتی هاشونه به مزایده بزارید تا درس عبرتی بشه برای سایرین. اگر هم درس عبرت شون نشد و دوباره از این غلطا کردن چه بهتر دوباره توقیف و مزایده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۹ ۱۹ آذر ۱۴۰۴
دمنون گرم
آخرین اخبار