از ابتدای هفته با توجه به اصلاح قیمتی بنزین شاهد افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی هستیم این در حالیست که مدیران این بخش‌ها تعهد داده بودند هیچ تغییر قیمتی نخواهند داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه کباری - همزمان با افزایش قیمت بنزین و اصلاح نرخ‌ها، از روز گذشته  بررسی‌های‌ میدانی و گزارش‌های مردمی حاکی از آن است که قیمت برخی مسیرها از ابتدای هفته افزایش یافته و همین موضوع نگرانی و اعتراض شهروندان را در پی داشته است.

گزارش های مردمی از افزایش ناگهانی کرایه‌ها

در همین راستا، کامرانی، یکی از مسافران، در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران اظهار کرد:«از روز گذشته شاهد افزایش قیمت در بسیاری از مسیرها توسط تاکسی‌های اینترنتی هستیم. تا هفته گذشته مسیر میدان ولیعصر–ونک را نهایتاً با ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان طی می‌کردم، اما از روز گذشته قیمت این مسیر به حدود ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.»

افزایش ۳۰ تا ۶۰ درصدی نرخ برخی مسیرها

همچنین حسینی، یکی دیگر از مسافران، به باشگاه خبرنگاران جوان گفت:«از روز گذشته شاهد افزایش ۳۰ تا ۶۰ درصدی قیمت‌ها هستیم. مسیرهایی که تا هفته گذشته بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بود، اکنون به یکباره به ۱۵۰ هزار تومان رسیده است.»

به گفته شهروندان، در برخی خطوط تاکسیرانی نیز رانندگان بدون مصوبه رسمی اقدام به دریافت مبالغی بالاتر از نرخ‌های مصوب کرده‌اند؛ موضوعی که موجب نارضایتی گسترده مسافران شده است.

برخی مسافران در گفت‌وگو با خبرنگار ما اعلام کردند که با وجود اعتراض به افزایش کرایه‌ها، پاسخ مشخصی از سوی رانندگان یا شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات حمل‌ونقل دریافت نکرده‌اند. به گفته آن‌ها، افزایش قیمت بنزین به‌عنوان دلیل اصلی رشد نرخ‌ها مطرح می‌شود؛ در حالی که مسئولان بارها تأکید کرده‌اند گرانی بنزین نباید منجر به افزایش کرایه‌ها شود.

رانندگان: فشار هزینه‌ها افزایش یافته است

در مقابل، تعدادی از رانندگان تاکسی‌های اینترنتی معتقدند افزایش هزینه‌های جاری از جمله سوخت، استهلاک خودرو و کمیسیون شرکت‌ها، فشار اقتصادی قابل‌توجهی به آن‌ها وارد کرده است. با این حال مسئولان در این بخش تأکید دارند هرگونه تغییر در نرخ کرایه‌ها باید صرفاً از مسیر قانونی و با تصویب مراجع ذی‌ربط انجام شود.

تاکسیرانی تهران: هیچ افزایشی اعمال نشده است

در همین زمینه، محمد حیدری، معاون نظارت و امور مناطق سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، با اشاره به افزایش قیمت بنزین گفت:«نرخ کرایه تاکسی‌ها طبق مصوبه سال جاری محاسبه می‌شود.»

وی با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه افزایشی در نرخ کرایه تاکسی‌های تحت پوشش شهرداری تهران اعمال نخواهد شد، افزود:«رانندگان موظف به رعایت نرخ‌های مصوب هستند و هرگونه دریافت کرایه مازاد، تخلف محسوب می‌شود.»

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران گزارش دهند.

اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی: افزایش رسمی نداشته‌ایم

در خصوص تاکسی‌های اینترنتی نیز رضا الفت‌نسب، دبیر اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی، در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران اظهار کرد:«هیچ افزایش قیمتی از سوی پلتفرم‌های تاکسی اینترنتی اعمال نشده و چنین موضوعی به صورت رسمی تأیید نمی‌شود.»

وی افزود:«در حال حاضر هیچ پلتفرمی به صورت مستقل نرخ‌ها را افزایش نداده است. نوسان قیمت‌ها در برخی ساعات به دلیل کاهش عرضه راننده یا افزایش تقاضا رخ می‌دهد و ارتباطی با افزایش قیمت بنزین ندارد.»

الفت‌نسب تأکید کرد: تاکسی‌های اینترنتی هیچ مابه‌التفاوتی بابت افزایش نرخ سوخت به کرایه‌ها اضافه نکرده‌اند و چنین تصمیمی در دستور کار نیست.

دبیر اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه افزایش غیرمنطقی، شکایت خود را از طریق سامانه اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی ثبت کنند.«تا این لحظه هیچ گزارش رسمی مبنی بر افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی به اتحادیه ارائه نشده است.»

جزئیات سهمیه جدید سوخت خودروها

همچنین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد:سقف سهمیه سوخت خودروهای بنزینی ۲۰۰ لیتر در ماه، خودروهای دوگانه‌سوز ۹۵ لیتر و موتورسیکلت‌های فعال ۴۰ لیتر در ماه تعیین شده است. امکان سوخت‌گیری مازاد بر سهمیه به‌صورت آزاد وجود دارد، اما سهمیه اعتباری به آن تعلق نخواهد گرفت.پیش از این نیز اعلام شده بود سهمیه برخی ناوگان از جمله تاکسی‌ها نسبت به گذشته کاهش یافته است.

هیچ الزام یا اجباری برای افزایش نرخ تاکسی نداریم

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز با اشاره به نرخ کرایه تاکسی با توجه به افزایش قیمت بنزین، گفت: هیچ الزام یا اجباری برای افزایش نرخ تاکسی نداریم چرا که تاکسی‌ها با نرخ معمولی هم، میزان درآمد خودشان را دارند؛ نباید قیمت افزایش پیدا کند. برای تاکسی اینترنتی هم برخی مسائل را برایشان در نظر گرفتند تا نرخ‌ آنها ایده‌آل شود اما به هر حال نمی‌شود هر کسی از هر شهری به تهران بیاید و کار کنند.

چمران در پاسخ به سوالی درباره چگونگی نظارت وزارت صمت بر تاکسی‌های اینترنتی گفت: وزارت صمت هیچ اشرافی روی آن ندارد. آن‌ها از کسب و کار اینترنتی اجازه گرفتند؛ حمل و نقل عمومی باید زیر نظر شهرداری هر شهر باشد و اگر نباشد مشکلات امروز پدید می‌آید.

تعهد سکوهای اینترنتی به تغییرندادن نرخ کرایه‌ها

این در حالیست که پیش از این هم کرامت ویس کرمی معاون وزیر نفت ومدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره سهمیه‌های اضافی رانندگان فعال در سکوهای اینترنتی اظهار کرد: سقف ماهانه سهمیه اضافه ۲۰۰ لیتر برای خودروهای بنزینی، ۹۵ لیتر برای دوگانه‌سوز و ۴۰ لیتر برای موتورسیکلت‌ها تعیین شده و این سهمیه‌ها به‌صورت اعتباری و پس از ثبت پیمایش تخصیص می‌یابد. مابه‌التفاوت نرخ ۳ هزارتومانی و نرخ آزاد ۵ هزارتومانی نیز مستقیم به‌حساب رانندگان واریز می‌شود. سکوهای اینترنتی نیز متعهد شدند نرخ کرایه‌ها را تغییر ندهند.

بر اساس این گزارش، با توجه به افزایش شکایت‌های مردمی درباره رشد کرایه‌ها، به نظر می‌رسد تشدید نظارت دستگاه‌های مسئول و شهرداری‌ها بر رعایت نرخ‌های مصوب، امری ضروری برای کاهش نگرانی شهروندان باشد.

برچسب ها: بنزین ، قیمت بنزین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴۵
در انتظار بررسی: ۹۶
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۵ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
دو روز راننده ها خاموش کنن ببینیم کت تن کیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۶ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
خیلی خنده داره اسنپ تو بوشهر نرخهاش از نرخ قبل گرونی بنزین کمتر شده جوری ک ما فقط لوکیشنو روشن میکنیم و قیمتها میبینی سرویس نمیگیریم بعد ی عده میگن قیمتها افزایش داشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۱ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
بدون تغییر چه بسا پایین‌تر از گذشته
ما هم که هیچی نمیخوریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۰ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
چرافقط تاکسی چه اینترنتی چه غیره بایدبه تعهداتش پایبندباشه دولت یابقیه نبایدمتعهدوپایبندباشندهمیشه فشار وی این قشراوردندهیچ حمایتی هم نکردندچرا مگرمادرامددیگه ایی داریم یااز جای دیگه مایحتاج مون روتامین میکنیم بسه دیگه خجالت بکشید
Iran (Islamic Republic of)
حیدرقنبری
۱۸:۱۰ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
با عرض سلام
بنده با اسنپ در تبریز کار میکنم از زمان افزایش قیمت بنزین متاسفانه کرایه ها در تبریز کاهش یافته هیچ کس هم به فکر راننده نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
خیلی کرایها پایینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
به خانم محبوبه کباری بفرمایید اسنپ بیایند تا همکار شویم وازاین درآمد بسیار زیاد اسنپ محروم نشوند اگر بعد از مدت کمی درجا زد باید از رانندگان محترم اسنپ حلالیت بطلبد
France
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
صادرات گازوئیل را ممنوع کنید زیرا باعث مشکلات زیادی شده و سود جویی افراد در این بخش بشدت زیاد است ناترازی و . . .
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۶:۱۱ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
سلام کی گفته کرایه‌ها افزایش داشته؟؟؟من خودم راننده اسنپ هستم و در محدوده اکباتان کار میکنم، دقیقا کرایه ها بعد از ماجرای بنزین کمتر شده، تا جایی که خود مسافر می‌گفت عجیبه کرایه هاتون بالا نرفته
Iran (Islamic Republic of)
خسرو
۱۳:۲۳ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
هم دیروز و امروز با اسنپ کار می‌کردم هیچ افزایش قیمت وجود نداشت تمامی مسیرها همان نرخ قبل گرانی بنزین می باشد
Iran (Islamic Republic of)
Nima rezaei
۱۲:۴۶ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
مثل اینکه شما اخبار جعلی پخش می‌کنی.... مرد حسابی پنج هزار تومانی بنزین می‌زنیم با مفت تومان مسافر جابجا میکنیم ... ۱۸ هزار تومان ۲۰ هزار تومان ۱۰ هزار تومان میاد برامون بعد توعه نماینده خبرگذاری میگی گرون کردن پای قولشون بمونن؟
مرد حسابی مام داریم نون میخوریم مام خانواده داریم ماهم اصطحلاک داریم. کدوم خیابون سطحش صافه که گاز بدیم ... چون ماشاالله هرکی میشینه میگه چقدر راهه اوه چقدر ترافیکه ... همه توقع دارم زود برسن ...

سعی کن یک طرفه و چرت مطلب نذاری عزیزجان
Iran (Islamic Republic of)
پویا با صفا خانی
۱۳:۴۸ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
ای داد که کرایها خیلی پایینه ولی هنوز خیلی‌ها این موضوع نمی‌فهمند ،لعنت بر مسولین بی درد و بی کفایت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
41 کیلومتر رفتم 158000 تومن؟
کجا گرون شده
اصلا به لعنتش میارزه
Iran (Islamic Republic of)
حبیب
۱۲:۲۹ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
من حدود یکسال بصورت خیلی محدود اسنپ هم کار میکنم، چیزی که تو این مدت دیدم واقعا بصرفه نیست. با افزایش قیمت بنزین تغییری هم تو کرایه‌ها ندیدم و شاید کمتر هم به نظر میرسه که من بشخصه تو این چند روز ترجیح دادم کار نکنم. درخواست سفر میاد باید ۱۰ دقیقه رانندگی کنی برسی به مبدا تازه بعدش چند کیلومتر هم مسافر رو ببری و در نهایت مثلا ۲۵ تومن کرایه زده که اون هم بیست و چند درصدش کمیسیون و مالیات و عوارضه. واقعا آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه! تازه ۲۵ تا درخواست قبول نمیکنی اسنپ محدودت میکنه. هر روز هم یه مسافر به تورت میخوره که کرایه نمیده و میگه کارت به کارت میکنم. واقعا میتونم یه کتاب داستان از همین فعالیت محدودم تو اسنپ بنویسم
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۶:۱۶ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
دقیقا ???? بعد یه مشت مرفح بی درد میشینن بدون اینکه از مشکلات راننده ها و کرایه‌ها خبر داشته باشن حرف از افزایش کرایه میزنن، که فقط یه توهمه
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۵۱ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
اگه اسنپ گرونه مردم از گزینه های دیگری مثل تاکسی زرد،اتوبوس،مترو،وآژانس که خیلی ارزونه استفاده کنند...مردم توقع دارندهرچیزی گرون بشه بجز کرایه اسنپ!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
اصلا ربطی به افزایش بنزین نداره از سالها قبل روزهای بارانی و برفی بدلیل کم شدن تاکسی و افزایش تقاضا یه مقدار نرخ بالا می‌ره بعد بارندگی برمیگرده ، حالا این مقدار ده درصد افزایش بارندگی رو شما شصت درصد کردین و دلیل بارندگی رو هم بنزین سه نرخی
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۸:۳۸ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
همون یه نمه بارون میزنه 10درصد کرایه می‌ره بالا اما مسیر 10دیقه ای خدا شاهده میشه بیست دقیقه
میسر نیم ساعتی میشه یک ساعت
مگه راننده چقد می‌تونه کار کنه که انقد زور میزنید راننده هارو هم بیچاره کنید
آخرین اخبار