باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - غلامزضا خدامی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان آجیل و خشکبار تهران با بیان اینکه کمبودی در عرضه خشکبار شب یلدا نداریم,گفت: آجیل شب یلدا، مردم در روزهای پایانی آذرماه خریداری کنند.
وی قیمت هرکیلو آجیل شب یلدا را بدون نخودچی یک میلیون و ۳۰۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت های آجیل شب یلدا مغزیجات، باسلوق و میوه خشک است و انواع دیگر بستگی به تقاضای افراد دارد.
خدامی ادامه داد: به افراد توصیه می شود که از واحدهای زیرمجموعه اتحادیه خرید خود را انجام دهند که بر روی قیمت آنها نظارت انجام می شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار تهران گفت: به افراد توصیه می شود که گزارش تخلفات و گرانفروشی را به سامانه ۱۲۴ یا با شماره اتحادیه ۳۳۱۱۲۳ شکایات خود را اعلام کنند و می توانند بصورت مجازی پیگیری کنند تا تمامی افراد بتوانند از آجیل و خشکبار سالم استفاده کنند.
آخه با کالابرگ ۱۱ قلم کالای اساسی مورد نیاز خودمونو خریدیم ،
یه مقداری ازش مونده گفتم برم آجیل بخرم.
بلکه مشکل در جیب خالی ما بازنشستگان است، که توان همراهی با عرضه آجیل شما را نداریم
اگه نباشه که نمیمیریم
یا اونقدر وضعیت مالیشون خوبه که فقط برای قشر خودشون تبلیغ میکنند.
چون از اوضاع مردم و احوال مالی و اقتصادی مردم خبر ندارند.