جانشین فرمانده انتظامی از کشف انبار احتکار ۱۵ تن برنج به ارزش ۳۵ میلیارد ریال در شهرستان دورود خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ فرهاد ابدال چگنی  اظهار داشت: در پی همکاری خوب مردمی و اشراف اطلاعاتی پلیس مبنی بر احتکار مقادیری برنج خارج از شبکه توزیع در حاشیه شهرستان دورود مأموران پلیس امنیت عمومی موفق به شناسایی انبار مربوطه شدند.

وی افزود: ماموران با هماهنگی قضائی و سازمان تعزیرات در محل مربوطه حاضر و در بازرسی از انبار مذکور ۱۵ تن برنج که با یک دستگاه بوجار مخصوص اقدام به تهیه برنج با برند‌های مختلف داخلی و خارجی نموده و در ادامه با بسته بندی این برنج‌ها تحت عنوان برنج با کیفیت بالای داخلی اقدام به عرضه خارج از شبکه توزیع می‌نمود کشف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به اینکه در این رابطه یک نفر دستگیر شده است گفت: کارشناسان ارزش برنج‌ها کشف شده را ۳۵ میلیارد ریال برآورد کردند.

سرهنگ ابدال چگنی در پایان ضمن تأیید بر تداوم طرح‌های نظارتی پلیس بر بازار خاطرنشان کرد: ماموران سخت کوش انتظامی بصورت شبانه روزی با هرگونه اخلال در نظام اقتصادی به ویژه احتکار ارزاق عمومی مردم برخورد قاطعانه و بدون اغماض خواهند داشت.

منبع: پلیس لرستان

برچسب ها: احتکار ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha