به گفته معاون استاندار کرمان، باید متکدیان استان را به سمت توانمندسازی هدایت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان، در نشست کمیته ارتقای امنیت اجتماعی استان با محوریت ساماندهی معتادان متجاهر، متکدیان و کودکان کار و خیابانی، از اجرای بسته‌ای جامع شامل تشکیل گشت‌های مشترک در شهر‌های پرجمعیت، غربالگری گروه‌های آسیب‌پذیر، ساماندهی اتباع مجاز و برنامه‌های آموزشی و توانمندسازی کودکان کار خبر داد.

 مجید زند اقطاعی اظهار کرد: گشت‌های مشترک در شهر‌های پرجمعیت استان با محوریت فرمانداری‌ها و با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط برای شناسایی و ساماندهی متکدیان و کودکان کار و خیابانی تشکیل می‌شود.

وی بیان کرد:  طرح غربالگری ویژه برای متکدیان و معتادان متجاهر بالای ۶۰ سال دارای بیماری‌های زمینه‌ای با همکاری سازمان بهزیستی و دانشگاه‌های علوم پزشکی استان انجام خواهد شد 

دوره‌های آموزشی و مهارت‌آموزی برای این کودکان و خانواده‌های آنان طراحی و اجرا خواهد شد تا زمینه خروج پایدار از چرخه کار خیابانی و کاهش آسیب فراهم شود. 

منبع: روابط عمومی استانداری کرمان 

برچسب ها: متکدیان ، بهزیستی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha