در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛پارسال نیز 320 هزار تن پیاز در فارس برداشت شد. برداشت پیاز از اواسط بهار آغاز شد و تا اواخر پاییز ادامه دارد.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی فارس علت افزایش تولید را افزایش سطح زیر کشت ، توسعه آبیاری نوین ، مبارزه به موقع با آفات و علف های هرز ، استفاده از کودهای ریزمغزی و بذر هیبرید و اصلاح شده عنوان کرد.
احمد دزفولی ارقام پیاز در فارس را تکزاس ارلی گرانو ، پی اس ، تری ماورا ، آذر شهری و محلی عنوان کرد. میانگین برداشت پیاز در فارس 50 تن در هکتار است. شهرستان های شیراز ، کوار ، مرودشت ، کازرون ، پاسارگاد ، سپیدان از عمده تولید کنندگان پیاز در استان فارس هستند.
استان فارس بعد از آذربایجان شرقی و اصفهان مقام سوم تولید پیاز در کشور را دارد. /س