تبریز/

تولید سالانه بیش از 3500 تن گوشت بُز در آذربایجان شرقی

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سالانه از جمعیت 649 هزار و 390 راس بُز در استان، 3590 تن گوشت تولید می شود.

 ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: دامداران استان سالانه 8900 تن شیر بُز تولید می کنند.

وی تصریح کرد: شهرستان میانه با 90 هزار راس، بیشترین تعداد بُز در استان را دارد.

ثفلینی با معرفی شهرستان های توانمند در تولید شیر بُز ادامه داد: دامداران شهرستان های اهر، سراب، تبریز و مراغه به ترتیب با 71300، 66000، 53000 و 49000 راس بُز از پرورش دهندگان و تولیدکنندگان شیر و گوشت بُز در آذربایجان شرقی مطرح هستند.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: شهرستان کلیبر، ورزقان و در واقع کوهستانی بودن استان دلیلی برای بهره بردن از بُز در شهرستان های استان شده است.

ثقلینی افزود: پرورش دهندگان دام های سبک باید ازهمان روزهای آغازین به فکر تغذیه آنها باشند.

وی از واردات نژاد شیری بُز خبرداد و یادآور شد: واردات نژاد شیری بز از آمریکا و اروپا و به نوعی جایگزینی بُزهای صنعتی به جای بزهای بومی و سنّتی و کاهش جمعیت بزهای بومی از برنامه های سازمان و مدیریت دام استان است.

ثقلینی تاکید کرد: این واردات موجب افزایش 7 درصدی جمعیت دامی بز در آذربایجان شرقی خواهد شد. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.