در مسافرت های نوروزی به دلیل دسترسی کم مسافران به آب سالم بهتر است در استفاده آب سالن نگاه بهداشتی رعایت شود و ظروف مناسب انتخاب شود.

دکتر احمد رضا درستی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: از آنجا که دسترسی به آب سالم در همه مسیر برای افراد ممکن نیست و استفاده از آب های ناشناس می تواند انواع سموم، باکتری، ویروس، قارچ و یا انگل ایجاد کند بنابراین توصیه می شود آب سالم و کافی همراه مسافران نوروزی باشد و استفاده از فلاکس به عنوان یکی از بهترین انتخاب هاست.

وی گفت: البته اگر افراد می خواهند از ظروف پلاستیکی برای همراه بردن آب استفاده کنند بهتر است که بعد از 2 بار مصرف آن را دور بیندازند.

درستی تصریح کرد: در شرایط بسیار حاد می توان آب را جوشانده و مصرف کرد اما فراموش نکنیم که جوشاندن آب فقط عوامل زنده بیماری را از بین می برد و نمی تواند تمامی مواد و سموم آن را از بین ببرد./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار