دکتر ابراهیم خادم مسول کلینیک تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در طب سنتی برای ارزش غذایی تخم مرغ جایگاهی ویژه در نظر گرفته شده و غذاییت آن شبیه گوشت دانسته شده و طبیعت زرده آن مایل به گرمی و سفیده آن سرد است.
وی گفت: زرده تخم مرغ عسلی که به اندازه کافی در معرض حرارت قرار گرفته است و غامکان انتقال بیماری هایی نظیر سالونلا در آن از بین رفته در طب سنتی از جمله غذاهای صالح و پر انرژی و زود هضم شمرده شده و استفاده از آن در کودکان در حال رشد توصیه می شود
خادم تصریح کرد: تخم اردک و مرغابی غلیظ و دیر هضم بوده و استفاده طولانی از آن توصیه نمی شود و غذاییت آن از تخم مرغ کمتر است البته داید در مصرف آن اعتدال رعایت شود./ع