توصیه هاي لازم در مورد شستشوی میوه ها و سبزیجات

به چند توصیه لازم در مورد شستشوی میوه ها و سبزیجات قبل از مصرف آنها توجه کنید.

دکتر امیر حسین فقیهی، فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شروع افزایش دما و گرم شدن هوا و نیز دسترسی به مصرف انواع میوه ها و سبزیجات باید به توصیه های لازم در رابطه با شستشو میوه ها و سبزی ها توجه کرد.
وی تصریح کرد: سبزی ها و میوه هایی که خریداری می شوند باید قبل از مصرف مورد شستشو و ضد عفونی قرار بگیرند.
فقیهی خاطر نشان کرد: سبزیجات، میوه ها به خصوص میوه های بوته ای که تخم انگلها به آنها می چسبند، لازم است ابتدا در محلولی که با چند قطره مواد پاک کننده مثل محلولهای ظرفشویی در یک لیتر آب تهیه شده است به مدت ده دقیقه خوب خیس خورده و بمانند سپس آب کشی شده تا انگلها از آنها جدا شود، سپس در محلولهای ضد عفونی مخصوص که در داروخانه ها موجود است به مدت تعیین شده باقی بمانند و در آخر خوب آب کشی شوند.
این فوق تخصص تاکید کرد: خیار به هیچ وجه با پوست مصرف نشود. میوه های بوته ای به خصوص توت فرنگی باعث انتقال انگلها هستند که باید به خوبی شسته شوند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار