در نامه انجمن اسلامي مستقل به رييس قوه قضائیه مطرح شد؛

قوه قضائيه نماد و معيار عدالت

انجمن اسلامي دانشجويان مستقل خواهان پاسخگويي مستقيم رئیس قوه قضائیه نسبت به مفاسد بزرگ اقتصادي در كشور شده اند.

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل با نگارش نامه ای خطاب به آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه خواستار پاسخگويي صريح و مستقيم از جانب وي در ارتباط با مفسدين اقتصادي با ملت فهيم ايران شده است.

متن نامه به شرح زير است:

ریاست محترم قوه قضائیه

آیت الله آملی لاریجانی

سلام علیکم؛

انقلاب اسلامی ایران امروز با طی کردن فراز و نشیب های بسیار و وقایعی که شاید هر انقلاب دیگر را چندین باره از پای در می آورد مقتدرانه بر حرکت خود ادامه می دهد و الگویی برای کشورهای منطقه قرار گرفته است.

این نظام مقدس بعد ازگذشت سی و سه سال پر حادثه امروز به بلوغ و تعالی قابل قبولی رسیده است و ما باید شاهد ثمره های شیرین آن باشیم اما مشکلاتی که گاها ما شاهد آن هستیم این شیرینی را در دهانمان به طعم گَس و خشکی تبدیل می کند که می خواهیم آنها را با شما به عنوان رئیس دستگاه قضا و جانشین بزرگانی چون آیت الله شهید بهشتی در میان بگذاریم.

حضرت آیت الله آملی لاریجانی

جنبش دانشجویی تا بحال نتوانسته است میزبان شما باشد و رو در روی شما طرح دغدغه نماید. عموما ما شما را از پشت قاب شیشه ای تلویزیون مشاهده کرده‌ایم و این باعث شده است دست به قلم فرسایی بزنیم.

مطالبی را که در سالروز قوه قضائیه خدمت جنابعالی عرض می کنیم، دغدغه های مردمی است که ما دانشجویان به عنوان زبان گویای ملت خدمتتان عرض می نماییم. اینها سوالاتی است که در مورد نحوه عملکرد قوه قضائيه در اذهان بوجود آمده و انتظار داريم از آنجا که پاسخگويي از اصول غيرقابل انکار مردمسالاري ديني و مورد تأکيد مقام معظم رهبري است، جوابي قابل قبول از اين قوه دريافت نمائيم.

جناب آقای لاریجانی

فکر نمی کنیم جنابعالی هم با ما هم نظر نباشید در این که؛ قوه قضائيه به عنوان نماد و ميزان و معيار عدالت، دفاع از حق مظلوم شناخته می شود و برخورد های بجا، مستحکم و با شجاعت مایه ی دلگرمی این مردم رنج کشیده باشد.

اما به نظر می رسد مبارزه با فساد بویژه دانه درشت های اقتصادی که سالهاست منتظر حضورشان در دادگاه ها هستیم و یا نوع برخورد با برخی اسم و رسم دارها... امروز شَمایی مطلوب از این قوه ترسیم نمی کند.

نحوه عملکرد اين قوه در رابطه با مفاسد، خصوصاً مفاسد اقتصادي، اين سوال را به اذهان متبادر مي نمايد که اساساً عزم و اراده جدي در قوه قضائيه براي مبارزه با مفسدان اقتصادي، دزدان و غارتگران بيت المال وجود ندارد؛ هر چند روند دادگاه فساد بزرگ اقتصادی و دادگاه اختلاس بیمه شاید تا حدودی بر این رنج ملت مرهم بود اما این زخم عمیق تر از این است که اینگونه التیام آید!

چرا بحث مبارزه با مفاسد عموما زينت المجالس جلسات قوه قضائيه بوده و در حد نظريه و چند همايش و سمينار باقي مانده است؟ آيا وقت آن نرسيده که به جاي شعارهاي جذاب و زيبا، حرکتي عملي، قابل لمس و قابل ارزشيابي ارائه شود تا همگان در مورد نتايج آن به قضاوت بنشينند؟

جناب آقای آملی لاریجانی

هر چند شما بارها اعلام کرده اید که عزم قوه تحت مدیریتتان برای برخورد با دانه درشت ها جزم است و خط قرمز برای قوه قضائیه را توهم خوانده اید اما از نظر ما دانشجویان چنان که شایسته است مردم ما هنوز معنا و طعم برخورد قاطع با مفسدین چه اقتصادی و چه اجتماعی را نچشیده اند. امروز جمهوری اسلامی ایران به لحاظ مردم سالاری دینی با آن حد از ثبات گفتمانی و بلوغ فکری رسیده است که در دادگاه آن فرقی بین یک دزد خیابانی و معاون عالی ترین مرتبه اجرایی کشور نباشد و هر دو اینها را پاسخگو بداند و یا یک آقازاده را با همان چشم بنگرد که به یک فرد عامی نگاه می کند. چرا که اول شرط دادگاه اسلامی این است که همه در مقابل قاضی یکسان اند، بگذریم از اینکه عدم برخورد با این نخبگان تاثیرات اجتماعی به مراتب بدتری بر جامعه دارد!

جمهوری اسلامی ایران آنقدر به ثبات رسیده است که دادگاهی کردن و پای میز محاکمه کشاندن برخی متهمین چه "م- ر" و چه فرزند یک مقام عالی رتبه و چه رئیس سابق یک دانشگاه و چه رئیس سابق دادستانی برای پاسخ گویی به سوالات فراوان، هیچ خللی در ثبات آن ایجاد نمی کند.

امروز با توجه اينکه گفتمان عدالت، گفتمان فراگير و مطالبه اصلي اقشار مختلف مردم گرديده است، بهترين فرصت براي قطع شدن دست مفسدان فرا رسیده است و اگر این اتفاق نیفتد بدانید که آیندگان ما را بخاطر آن نخواهند بخشید!

جناب آقای لاریجانی

شما به عنوان رئیس قوه قضا موظف به حراست از آزادی بیان؛ این اصل مقدس مردم سالاری دینی و حق انتقاد در چارچوب های قانون اساسی و برخورد های منصفانه با منتقدین هستید و آنچه که دانشجویان از شما می خواهند نه به عنوان یک تهدید بلکه به عنوان متدینینی دلسوز و از سر تعالی انقلاب اسلامی ایران است؛ لذا قوه ی قضائیه ی دانشجویان متدین و دلسوز را به چشم یک تهدید نبیند!

در پایان باید بگوییم

جنبش دانشجويي در ساليان اخير تلاش زيادي كرد تا مديران قوه‌ي قضاييه در مقابل مردم و دانشجويان آرمان‌خواه منتقد پاسخگو باشند، اما متاسفانه اين خواسته به ثمر نرسيده است لذا از حضرتعالی و مجموعه تحت مدیریت شما انتظار می رود که از پشت دوربین های صدا و سیما کنار آمده و با حضور در جمع های مختلف اقشار مردم از جمله حضور در جمع های دانشجویی پاسخگوی سئوالات دانشجویان و مطالبات مردم باشید.

والسلام علیکم و الرحمه الله

/ش3

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار