اراک/

ماهی ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد

مصرف ماهی و سایر غذاهای دارای اسیدهای چرب امگا-3 خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک  ترکیبات چرب امگا-3 که با التهاب مقابله می کند می تواند سطح پروتئین مربوط به بیماری آلزایمر را در خون کاهش دهد.این پروتئین در مغز افراد مبتلا به آلزایمر جمع می شود و یکی از نشانه های اصلی ابتلا به اين بيماري است.

در آزمایش های انجام شده سطح پایین پروتئین «آمیلوئید بتا» در خون افرادی مشاهده شد که مصرف اسیدهای چرب امگا-3 در رژیمشان بیشتر بود.درحالی در این تحقیق اندازه گیری تجمع «آمیلوئید بتا» را در مغز دشوار بود، اما اندازه گیری سطح این پروتئین در خون به سادگی انجام شد که تا حدی نشان دهنده میزان تجمع آنها در مغز بود.

به گفته متخصصان اندازه گیری از طریق آزمایش درباره ارتباط اسیدهای چرب امگا-3 به سطح این پروتئین در مغز یا سطوح دیگری از پروتئین های مرتبط با بیماری آلزایمر می تواند اعتماد ما به تأثیرات و مزایای استفاده از غذاهای داری امگا-3 را افزایش دهد.

در کنار پروتئین «آمیلوئید بتا» اسیدهای چرب اشباع شده، اسیدهای چرب امگا-6، اسیدهای چرب اشباع نشده، ویتامین های E، C، B12 و D و فولیکاسید و «بتاکاروتن» را نیز مورد آزمایش قرار داده اند و دریافتند که سایر اسیدهای چرب ارتباطی به سطح «آمیلوئید بتا» نداشته اند./س

برچسب ها: ماهی ، خون ، آلزایمر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.