زنجان/

مصرف بی رویه زولبیا وبامیه منجربه سیل كالری اضافی دربدن افراد

مصرف بی رویه زولبیا و بامیه منجر به روانه شدن سیل كالری اضافی به بدن افراد می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان كارشناس تغذیه مركز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان گفت: زولبیا و بامیه از جمله شیرینی های سنتی در ماه مبارك رمضان است كه به طور فراوان مورد استفاده اغلب مردم قرار می گیرد.

افشار افزود: متاسفانه نوع روغنی كه در تهیه شیرینی زولبیا و بامیه مورد استفاده قرار می گیرد از اسیدهای چرب ترانس و در اكثر موارد برای سلامتی افراد خطرناك است.

وی تصریح کرد: مصرف مكرراسیدهای چرب، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان را موجب می شود.

این كارشناس تغذیه ادامه داد: كارشناسان تغذیه به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارك رمضان كشمش و خرما كه دارای سودمندترین قندهای طبیعی هستند را توصیه می كنند.

افشار خاطرنشان كرد: زولبیا و بامیه جز عادت غذایی لاینفك خانواده های ایرانی در ماه مبارك رمضان محسوب می شود كه باید مصرف آن به كمترین میزان ممكن برسد و این شیرینی از مراكز معتبر و مطمئن خریداری شود./س

برچسب ها: زولبیا ، بامیه ، کالری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.