هدر رفت یک چهارم مواد غذایی تولیدی جهان

کارشناسان سازمان فائو اعلام کردند، حدود یک چهارم از کل مواد غذایی تولیدی جهان به هدر می رود.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه، در گزارش کارشناسان سازمان فائو به اجلاس مقابله با کمبود آب که در سوئد برگزار شده آمده است که هدر رفت این مواد در حالی صورت میگیرد که کمبود غذا و افزایش بهای خواربار در سطح جهانی بسیاری از مردم کم درآمد را با خطر گرسنگی و سوء تغذیه مواجه ساخته است.
 
این گزارش به خصوص خواستار اقدام سریع کشورهای ثروتمند برای حل این مساله شده و تاکید داشته است که این کشورها تولیدکننده حدود 90 درصد آن بخش از آن گروه اقلام کشاورزی هستند که بهای آنها به شدت افزایش یافته است.

"خوزه گرازیانو داسیلوا" رئیس سازمان فائو اعلام کرد؛ با توجه به افزایش قیمت مواد غذایی در جهان و در صورت کاهش محصولات تولیدی نیمکره جنوبی، شاهد بحرانی شدن قیمت مواد غذایی خواهیم بود و در نشست بعدی گروه 20 تصمیماتی در این خصوص می‌گیریم.

گفتني است، قیمت مواد غذایی در نتیجه خشکسالی در آمریکا و کاهش سطح برداشت در روسیه و منطقه دریای سیاه به سومین سطح بالا در چهار سال اخیر رسیده است.

برچسب ها: فائو ، غذا ، جهان ، هدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار