مصرف گوجه‌فرنگی و سایر مواد غذایی غنی از نوعی آنتی‌اکسیدان موسوم به لیکوپن خطر سکته قلبی و مغزی را در مردان کاهش می‌دهد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد یافته جدید تاییدی بر ضرورت مصرف پنج وعده میوه و سبزی در طول روز است. رعایت این توصیه تغذیه‌ای می‌تواند از عوامل مهم کاهش موارد سکته در سراسر جهان باشد.

لیکوپن می‌تواند توان کلسترول بد را در ایجاد پلاک‌های درون سرخرگی، کاهش دهد. این پلاک‌ها اگر در عروق تشکیل شوند خطر سکته قلبی و مغزی افزایش پیدا می‌کند.

لیکوپن همچنین از تولید کلسترول، تشکیل لخته‌های خونی و تجمع پلاکت‌های خونی جلوگیری می‌کند./س

برچسب ها: قلب ، گوجه فرنگی ، مشهد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.