اخبار ویژه روزنامه های دوشنبه

نامه عادي باعث توبيخ دو مسئول توسط رييس جمهور شد!/ناگفته​هاي وکيل مجري تلويزيون

ايران حملات سايبري آمريكا را با قدرت تلافي مي كند،،،یک خلبان سوریه با جت به ترکیه فرار کرد، تفهیم اتهام فضلی‌نژاد با شکایت مشایی، جانشین رویانیان مشخص شد!،«جریان سوم» تلاشی برای رهایی از «انحراف»است،برکناری قریب‌الوقوع حسینی از وزارت ارشاد،اعتصاب غذا در لندن به طرفداری ازفلسطينی ها از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.

*کیهان:
     
دستور العمل BBC به اصلاح طلبان انتخابات را براي حاكميت پر هزينه كنيد!

ماه مانده تا انتخابات رياست جمهوري ايران، شبكه دولتي انگليس تكليف اپوزيسيون و موتلفان اصلاح طلب آنها را مشخص كرد.
بي بي سي با مرور اين واقعيت كه تحريم انتخابات تجربه شكست خورده اي است و از آن طرف هم نظام، مخالفان را به حاكميت راه نمي دهد، خواستار نام نويسي نامزدهاي در معرض ردصلاحيت و هزينه تراشي براي حاكميت شد!

وبسايت بي بي سي در تحليلي كه توسط يكي از عناصر فراري نگاشته شده، تصريح مي كند: فرض كنيم كه انتخابات بايد تحريم شود، اما كدام مراحل آن بايد تحريم شود؟ واقعيت هاي ميزان مشاركت اين است كه ميزان مشاركت در انتخابات رياست جمهوري هميشه بيش از انتخابات مجلس بوده است (در آمريكا هم ميزان مشاركت در انتخابات رياست جمهوري هميشه 10 تا 20 درصد بيشتر از انتخابات كنگره است).

 ميزان مشاركت در انتخابات مجلس ايران از 51 تا 71درصد متفاوت بوده است. كمترين ميزان مشاركت مردم در انتخابات رياست جمهوري متعلق به دو دوره كانديداتوري هاشمي رفسنجاني است كه 55 و 51 درصد مردم شركت كردند. پس از هاشمي كه انتخابات رقابتي- البته ميان جناح هاي داخلي رژيم- شد، ميزان مشاركت افزايش يافت. در انتخابات دوم خرداد 1376، ميزان مشاركت به 92/79 درصد و در سال 80 به 67 درصد رسيد.

 سال 84 اين رقم 63 درصد و سال 88 معادل 85درصد بود. در عين حال قرار است انتخابات شوراهاي شهر و روستا همزمان با انتخابات رياست جمهوري برگزار شود. همين امر نيز موجب افزايش شركت كنندگان در انتخابات رياست جمهوري خواهد شد.

بي بي سي مي افزايد: در انتخابات مجلس نهم در سال گذشته، 2/64درصد مردم شركت كرده اند (برخي از كارشناسان ميزان مشاركت واقعي را حدود 55درصد به شمار آورده اند). اگر در انتخابات رياست جمهوري آينده 10 درصد به اين ميزان مشاركت افزوده شود، با 65 تا 75 درصد مشاركت مواجه خواهيم بود.

شبكه دولتي انگليس با اين اوصاف تحريم انتخابات را ناممكن مي شمارد و حال آن كه از جمله در انتخابات مجلس سال گذشته خواستار تحريم انتخابات شده بود. بي بي سي با صدور دستور العمل، خواستار «هزينه مند كردن انتخابات به جاي برگزاري با آرامش و بدون دردسر آن»! شد و نوشت: ساختار حقوقي و حقيقي جمهوري اسلامي كنوني، همان ساختار سال 1388 است. همه دلايل محكمي كه اينك عليه انتخابات وجود دارد، در انتخابات 84 و 88 هم وجود داشت.

با اين همه، كانديداتوري موسوي و كروبي به سود جمهوري اسلامي تمام نشد. پرسش اين است كه چگونه مي توان انتخابات رياست جمهوري را براي جمهوري اسلامي پرهزينه كرد؟ به تعبير ديگر، چگونه مي توان از فرصت انتخابات به سود جنبش دموكراسي خواهي [اسم مستعار جريان برانداز] استفاده كرد؟ تحريم انتخابات يك نوع هزينه مند كردن است، اما پرسش اين است كه آيا كل هزينه بايد فقط و فقط به تحريم انتخابات محدود و منحصر شود؟

شبكه دولتي انگليس كه به طور ويژه به تبليغ طيف تندروي جبهه اصلاحات مي پردازد، در ادامه اين تحليل با بيان اينكه حاكميت هزينه فراواني بابت اصلاح طلبان پرداخت كرد، تصريح مي كند: مخالفت حاكميت با نامزدي چهره هاي شاخص اصلاح طلب از زبان آيت الله جنتي بيان شد آيت الله خامنه اي نيز گفته است: «كساني كه سردمدار و تريبون دار فتنه 88 بوده اند، تا وقتي توبه نكنند، حق بازگشت به مجموعه نظام را ندارند».

 آيت الله علم الهدي سران فتنه را ياغي خوانده كه بايد محاكمه شوند. عباس عبدي- از چهره هاي شاخص وفادار به مشي اصلاح طلبي- هم گفته كه نامزدي محمد خاتمي « در شرايط كنوني از سوي حكومت به معناي مقابله جويي تلقي خواهد شد و اين برخلاف خط مشي اصلاح طلبي است و ترديد ندارم كه آقاي خاتمي هم چنين نخواهد كرد، و اگر هم چنين كند، از خط مشي خود عدول كرده و وارد فاز جديدي شده است.»

بي بي سي مي نويسد: كانديداتوري چهره هاي شاخص - مانند محمد خاتمي، عبدالله نوري، موسوي خوئيني ها و...-برخلاف خواست آيت الله خامنه اي است. او به دنبال آرامش مطلق طي ماه هاي آينده است و اختلاف افكني تا روز برگزاري انتخابات را «خيانت به كشور» به شمار آورده است. كانديدا شدن اين چهره ها به معناي تحرك هزينه دار است. رد صلاحيت آنان نيز هزينه مند است. هدف اين است كه اينها كانديدا نشوند و انتخاباتي آرام با حضور گسترده مردم برگزار شود.

تحريم انتخابات يك موضوع است، و تن دادن به خواست حاكميت براي انتخاباتي بدون نامزداني كه ردصلاحيت شان هزينه زيادي دارد، موضوعي ديگر است. شبكه دولتي انگليس در پايان با انتقاد از اظهارات عباس عبدي نوشت: به كدام دليل نامزد شدن چهره هاي شاخص اصلاح طلب «برخلاف خط مشي اصلاح طلبي است»؟ حتي تحريم انتخابات هم عملي اصلاح طلبانه است، نه خشونت آميز و براندازانه.

اولين چراغ براي حسن روحاني را اين حزب روشن كرد
سخنگوي حزب اعتدال و توسعه گفت: اعتقاد دارم حسن روحاني با توجه به سابقه كاري بهترين گزينه براي تصدي پست رياست جمهوري آينده است.
«غلامعلي دهقان» در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: اين تشكل سياسي براي ورود به مقوله «انتخابات» كه با امنيت ملي كشور در ارتباط است اهميت فراواني قائل بوده و تمام تلاش خود را به كار خواهد بست تا گزينه اي را مطابق با شاخص هاي نظام براي انتخابات رياست جمهوري به مردم معرفي كند.

دهقان تصريح كرد:حزب اعتدال و توسعه معتقد است رئيس جمهور آينده بايد براي مسائل اقتصادي اهميت ويژه اي قائل شود و در حوزه بين الملل نيز با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري براساس حكمت، عزت و مصلحت عمل كند.

وي خاطرنشان كرد: اعتقاد دارم در شرايط فعلي حسن روحاني با توجه به سابقه كاري بهترين گزينه براي تصدي پست رياست جمهوري است.نام حسن روحاني طي چند انتخابات اخير معمولاً در گمانه زني ها مطرح شده اما معمولاً به واقعيت نپيوسته است.

وي دبير شوراي عالي امنيت ملي در دوره اصلاحات بود وپيش از آن نيز مورد اعتماد رئيس دولت سازندگي قرار داشت. وي در عين حال عضو جامعه روحانيت بوده اما به مرور، فاصله وي با اين جامعه به اعتبار نگرش سياسي بيشتر شده است. در برخي گمانه زني ها، نام حسن روحاني در كنار نام ناطق نوري به عنوان نامزدهاي طرح هاشمي براي دولت ائتلافي مطرح مي شود.

حزب اعتدال و توسعه تا چند سال پيش از سوي نوبخت مديريت مي شد اما در سال هاي اخير با تحولاتي مواجه شده است. برخي اعضاي اين حزب به حسن روحاني در مركز تحقيقات استراتژيك (وابسته به مجمع تشخيص مصلحت) نزديك هستند.
 
پيام انقلاب 1979 ايران امروز در آمريكاي لاتين شنيده مي شود
ملت هاي آمريكاي لاتين طرفدار ايران شده اند.
روزنامه اسپانيايي «قرن21» در گزارشي با مضمون فوق نوشت: ايران درصدد افزايش متحدان خود است و نياز به پشتيبانان جديدي عليه آمريكا دارد و اين در حالي است كه برخي از جمهوري هاي آمريكاي لاتين نيز كه خواهان داشتن جهاني چند قطبي هستند با نزديك شدن به تهران مي خواهند با آمريكا كه از آنها مي خواهد تحت فرمانش باشند، مبارزه كنند.

اين روزنامه با بيان اينكه آمريكا نسبت به رابطه ضد امپرياليستي تهران با كشورهاي آمريكاي لاتين سوءظن داشته، تصريح كرد: «باراك اوباما» رئيس جمهوري آمريكا دو هفته پيش قانوني را تصويب كرد تا براساس آن، واشنگتن با پيشرفت هاي ديپلماتيك ايران در آمريكاي لاتين مقابله كند.

روزنامه اسپانيايي يادآور شد: ايران بازيگري بود كه تا چند سال پيش تقريباً در آمريكاي جنوبي حضور نداشت اما اكنون در 11كشور آن شامل مكزيك، كوبا، نيكاراگوئه، ونزوئلا، اكوادور، شيلي، بوليوي، آرژانتين، اروگوئه، كلمبيا و برزيل سفارتخانه دارد و محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري آن نيز چندين سفر به اين منطقه داشته و ميزبان سران كشورهاي عضو پيمان آلبا بوده است.

اين روزنامه خاطر نشان كرد: چيزي كه اكنون بطور جدي كاخ سفيد را نگران كرده، همين نفوذ فزاينده ايران در منطقه و تلاش براي ايجاد يك ائتلاف ضد امپرياليستي در آمريكاي لاتين است.

روزنامه قرن 21 مي افزايد: ايران در طول قرن ها كشور ابرقدرتي بود اما در دوره پهلوي به خدمتگزار آمريكا تبديل شد تا آنكه انقلاب اسلامي و مردمي اين كشور در سال 1979 ميلادي طومار سلطنت را درهم پيچيد. پس از آن آمريكا و متحدانش از طريق حمايت تسليحاتي و تشويق صدام به جنگ عليه ايران كوشيدند، انقلاب ايران را نابود كنند. اما طي دهه اخير با دست خود و بصورت نظامي دو دشمن قسم خورده ايران را در عراق و افغانستان سرنگون كرد. به دنبال اين اشتباه بزرگ، نفوذ ايران رو به گسترش گذاشت.

براساس اين گزارش قانوني را كه اخيراً «باراك اوباما» رئيس جمهوري آمريكا با هدف محدود كردن نفوذ ايران در آمريكاي لاتين امضا كرد، توسط صهيونيست ها طراحي و پيگيري شده است.

روزنامه قرن 21 مي نويسد: اين پروژه از سوي سازمان صهيونيستي آمريكا (زوا) مورد حمايت سياسي و پشتيباني مالي قرار گرفته و اعضاي شناخته شده آن همچون «شلدون آدلسون» سرمايه دار آمريكايي، «ران توروسيان» كارشناس بحران و «ايروينگ مسكويتز» شركت داري كه شركتي را با همين نام راه اندازي كرده است، از آن ستايش كرده اند.

 سازمان صهيونيستي مذكور بيش از 200 هوادار خود را براي اطمينان از اينكه آراي كافي را در ميان نمايندگان كنگره و سناي آمريكا براي تصويب قانون مقابله با ايران در نيمكره غربي بدست خواهد آورد، بسيج كرده بود.
 
ايران حملات سايبري آمريكا را با قدرت تلافي مي كند
آمريكا با سرمايه گذاري 110 ميليون دلاري درصدد تداوم جنگ سايبري عليه ايران است اما ايران هم دست روي دست نگذاشته است.
پايگاه خبري صداي روسيه در گزارشي كه به مرور حملات سايبري طي چند سال اخير عليه ايران اختصاص داشت، نوشت: اسرائيل و آمريكا در حملات سايبري عليه ايران فعال هستند.

براساس نتيجه گيري متخصصان برنامه هسته اي در حال حاضر يك گروه مخرب متشكل از 4 نوع ويروس براي خرابكاري فعال هستند تا به ساختار اقتصاد ايران و برنامه هسته اي آن آسيب بزنند اما ايران نيز دست روي دست نگذاشته و يك برنامه قدرتمند دفع خطرات و حملات سايبري را طراحي كرده است.

براساس اين گزارش، دو شركت بزرگ خدمات سايبري در دنيا لابراتور «كاسپرسكي» روسيه و «سيمانتك» ايالات متحده سال گذشته با بررسي و آناليز ويروس رخنه كرده به تأسيسات ايران به اين نتيجه رسيدند كه جنگ سايبري عليه ايران درحال انجام است. يكي از اين ويروس ها «Flame» نام داشت. لابراتوار كاسپرسكي پس از آناليز ويروس بدافزار «Flame» اعلام كرد كه اين ويروس براي نفوذ در شبكه هاي كامپيوتري ايران و دريافت و ارسال اطلاعات محرمانه طراحي شده بود. متخصصان ايراني همچنين در سال 2012 موفق شدند حمله ويروسي به نام استاكس نت را مهار كنند كه هدف آن از كار انداختن سيستم كنترل و مديريت سانتريفيوژهاي غني سازي اورانيوم بود.

صداي روسيه افزود: ايران نيز در واكنش به اين حملات دست روي دست نگذاشت و در پاسخ به اين حملات، اقدام به نفوذ در ساختارهاي نفتي و گازي عربستان سعودي و قطر نمود. در آگوست سال 2012 ميلادي، دو شركت سعودي «آرامكو» عربستان و «راسگاز» قطر، مورد حملات سايبري ايران قرار گرفتند.

 اين اقدامات ايران را مي توان هم حمله و هم دفاع ناميد.» به گزارش صداي روسيه، حملات ويروس ايراني با نام «شامون»، به عربستان و قطر خلاصه نشده و ايالات متحده را نيز در برگرفت. اين ويروس با هك كردن سايت هاي بيش از 30 بانك آمريكايي، تمامي اطلاعات و فايل هاي 30 هزار رايانه را به كلي پاك نمود.

 به گفته «لئون پانه تا»، اين مخرب ترين حمله سايبري به سوي بخش ها و سازمان هاي خصوصي ايالات متحده تا به امروز مي باشد. براساس برخي برآوردها، انهدام اخير پهپاد اسرائيلي توسط حزب الله نيز در حقيقت توسط متخصصان ايراني در پايگاهي سري در جنوب بيروت صورت گرفت.

اين گزارش مي افزايد: ايران به سرعت در حال ساخت سيستم حفاظت ضدويروس براي دفاع در برابر حملات سايبري دشمنان است. ايران به فكر ساخت شبكه اينترنت ملي افتاد. اين شبكه به طور كامل از شبكه جهاني جدا بوده و امكان نفوذ و خرابكاري را به صفر مي رساند. امروزه فاز اول اين پروژه به راه افتاده است و در آن تمامي سازمان ها از شبكه جهاني اينترنت قطع و به شبكه ملي وصل شده اند. به نظر مي رسد كه تا ماه مارس 2013 ميلادي [2ماه ديگر] اين شبكه به طور كامل راه اندازي شود.

صداي روسيه خاطر نشان كرد: در تاريخ 17 اكتبر 2012 ميلادي، ملاقاتي ميان متخصصان و روساي سازمان پروژه هاي تحقيقاتي پيشرفته دفاعي ايالات متحده «DARPA» در اين سازمان برگزار شد. اين افراد پيشنهاداتي مبني بر ايجاد تحول در جنگ هاي سايبري ارائه دادند.

بدين ترتيب در پايان اين ديدار، پروژه «ايكس» با بودجه 110 ميليون دلاري به تصويب رسيد. اين مبلغ صرف راه اندازي و برنامه ريزي كرم هاي رايانه اي فوق پيشرفته و به منظور آسيب به برنامه هاي كاربردي، كنترل فوق پيشرفته سيستم ها و تهيه نقشه كاملي از نقاط سايبري مورد هدف خواهد شد.

«داريل كيمبال» رئيس انجمن كنترل تسليحات نظامي ايالات متحده هشدار مي دهد كه اين اقدام مي تواند ديگر كشورهاي دنيا را نيز براي انجام پروژه هاي مشابه تحريك كند.

براي مثال امروزه ارتش 12 كشور از 15 قدرت برتر نظامي دنيا مجهز به برنامه هاي جنگ سايبري هستند.
در پايان اين گزارش آمده است: چندي پيش آمريكا، 3 كشور روسيه و ايران و چين را به عنوان مهمترين دشمنان خود در فضاي مجازي ذكر كرد. ناتو نيز پيش بيني كرده روسيه و چين در آينده، به دشمنان سايبري آمريكا تبديل خواهند شد.
 
*خراسان:

نامه عادي يک شرکت باعث توبيخ دو مسئول توسط رييس جمهور شد
يک شرکت ارائه دهنده برخي فعاليت هاي خدماتي، پس از آنکه با مشکلات فراواني براي دريافت طلب خود از يک وزارتخانه اقتصادي مواجه مي شود، نامه اي را از طريق پست به نهاد رياست جمهوري مي فرستد که اين نامه پس از طي چند مرحله، به دست رييس جمهور رسيده و احمدي نژاد پس از بررسي ادعاهاي شرکت و مشخص شدن صحت اين مطالب، وزير مربوطه و مديرعامل يک بانک دولتي که در اين موضوع مقصر بودند را توبيخ مي کند.

هشدار يک وزير به کارمندان گلايه کننده
يکي از وزراي کابينه پس از مشاهده گلايه هاي متعدد کارمندان و مديران اين وزارتخانه از ميزان حقوق و مزاياي خود و مقايسه اين مبالغ با دريافتي کارمندان و مديران برخي ديگر از دستگاههاي اجرايي، با ارسال بخشنامه اي اعلام کرده روساي بخش هاي مختلف موظفند محدوديت هاي قانوني افزايش حقوق را به کارمندان توضيح داده و در نهايت، افراد گلايه مند از وضعيت خود مي توانند به سازمان هايي که حقوق بيشتر پرداخت مي کنند مامور شوند.

*آرمان:

از شهرام جزایری چه خبر؟

شنیده شد که شهرام جزایری در گفت‌وگویی مدعی شده بود دوران محکومیتش رو به پایان است. فارس نوشت؛ حرف‌های مدیرکل زندان‌های استان تهران حکایت از آن دارد که تحمل حبس شهرام جزایری همچنان ادامه دارد. شهرام جزایری هنوز آزاد نشده است و در زندان اوین در کنار سایر زندانیان به‌سر می‌برد. سلیمانی افزود: شاید در این مدت محکومیت دیگری برای این فرد صادر شده است و درحال اجرای این بخش از محکومیت است.

یک خلبان سوریه با جت به ترکیه فرار کرد
شنیده شد که رسانه‌های ترکیه اعلام کردند یک خلبان سوری هنگام پرواز در مرز سوریه با نظامیان ترکیه ارتباط برقرار کرد و خواستار فرود در این کشور شد. انتخاب نوشت؛ گفته می‌شود این خلبان با میگ ۲۳ خود در شهر آدانای ترکیه فرود آمده است. این خبر هنوز به‌طور رسمی تایید نشده است. در جریان جنگ داخلی در سوریه تاکنون بارها مقامات بلندپایه نظامی سوریه به ترکیه پناهنده شده‌اند. پناهندگان بیشتر نظامیان سنی‌مذهب هستند.

ارسال نامه احمدی‌نژاد به مجلس تکذیب شد!
شنیده شد که اعضای هیات‌رئیسه مجلس از ارسال نامه‌ای از سوی رئیس‌جمهور برای حضور در مجلس خبر دادند. تابناک نوشت؛ گویا رئیس‌جمهور چنین نامه‌ای را برای هیات‌رئیسه ارسال نکرده است. منادی سپیدان خبر ارسال نامه از سوی رئیس‌جمهور به هیات‌رئیسه را تکذیب کرد و گفت: نامه‌ای از سوی آقای فروزنده معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مجلس ارسال شده است و در آن درخواستی برای برگزاری جلسه مشترکی بین رئیس‌جمهور و مجلس شده است.

 خانم وزیر به عمد کاری کرد که عزلش کنند!
شنیده شد که وزیر ارتباطات و فناوری دولت اول احمدی‌نژاد گفت : گله‌گذاری بعد از خروج از دولت پذیرفتنی نیست. انتخاب نوشت؛ محمد سلیمانی اظهار کرد: وزیر بهداشت تعمدا کاری کرد که عزلش کنند. وی افزود: رئیس‌جمهور و وزرا باید با هم هماهنگ باشند و این یک رابطه دوطرفه است. به همین خاطر گاهی همین ناهماهنگی‌ها باعث برکناری وزیری می‌شود.

 ناگفته​هاي وکيل مجري تلويزيون
شنیده شد که وکیل مجری تلويزيون گفت: موکلش محکوم نشده و از ادعاهاي شاکي پرونده تبرئه شده است. شفاف نوشت؛ غلامحسين حيدري اظهار کرد: موضوع اصلي شکايت آن خانم، طرح ادعايي زناي به عنف و با اکراه بوده که بعد از بررسي‌هاي بسيار و با حضور 4مستشار و يک رئيس شعبه و درخواست استعلام​هاي کوناگون و ارائه مدارم مختلف و حتي استعلام پزشکي‌قانوني، در دادگاه رد شده و راي برائت موکل من صادر شده است.

اخوان‌المسلمین دیدار با حاج‌قاسم را تکذیب کرد
شنیده شد که عصام الحداد، مسئول روابط خارجی دفتر ریاست‌جمهوری مصر خبر دیدار با فرمانده سپاه قدس ایران را تکذیب کرد. افکارنیوز نوشت؛ متن تکذیبیه الحداد با زبان انگلیسی در صفحه فیس‌بوک او منتشر شده است. در این خبر، روزنامه القبس چاپ کویت مدعی شده بود که در ۲۶ تا ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۲، سردار سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران، با سران اخوان‌المسلمین دیدار داشته است و طی این ملاقات، موضوع مذاکرات دوطرف چگونگی تسلط و کنترل بر سرویس اطلاعات و امنیت مصر بوده است.

 دبیركل اتاق تهران بركنار نشده است
عضو هیات نمایندگان اتاق تهران گفت: دبیركل اتاق تهران بركنار نشده است. ایلنا نوشت؛ سیدحمید حسینی در پاسخ به شایعات مربوط به بركناری مهدی راسخ از سمت دبیركلی اتاق بازرگانی تهران، اظهار کرد: دبیركل اتاق تهران به مرخصی رفته و بركنار نشده است. وی با بیان اینكه هم‌اكنون احمد دوست‌حسینی، قائم‌مقام دبیرکل مسئولیت دبیری اتاق تهران را برعهده دارد، خاطرنشان كرد: تا زمان اتمام مرخصی دبیركل اتاق تهران قائم‌مقام ایشان به امور اتاق رسیدگی می‌كنند.

 نایل‌ست پخش شبکه العالم را قطع کرد
شنیده شد که پخش برنامه‌های تلویزیون ماهواره‌ای عرب‌زبان العالم ایران از روی ماهواره نایل‌ست قطع شد. شفاف نوشت؛ در پی تحریم صدا‌و‌سیمای جمهوری اسلامی ایران از سوی آمریکا فشارهایی بر شرکت‌های اجاره‌دهنده ماهواره در جهان وارد شده تا شبکه‌های ایرانی را پوشش ندهند. اقدامات شرکت‌های ماهواره‌ای هیسپاست، اینتل‌ست و یوتل‌ست با اعتراضاتی مواجه شد و محافل مستقل اطلاع‌رسانی این اقدام را مغایر با اصول آزادی بیان دانستند.

 تفهیم اتهام فضلی‌نژاد با شکایت مشایی
شنیده شد که دومین جلسه تفهیم اتهام پژوهشگر روزنامه کیهان در پی شکایت مشایی و نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد. مشرق نوشت؛ پیام فضلی‌نژاد خبرنگار کیهان، دیروز از برگزاری جلسه بازپرسی خبر داد و گفت: دومین جلسه بازپرسی به تحقیقات پیرامون اتهامات انتصابی نهاد ریاست‌جمهوری علیه بنده برگزار شد و بازپرس دو اتهام نشر اکاذیب و افترا را تفهیم کرد و بنده از ساعت 9:15 تا 12 ظهر دیروز توضیح دادم. وی افزود: شاکی این پرونده معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در دفاع از آقای مشایی است و اتهامات متعددی را علیه بنده مطرح کرده‌اند. هنوز جلسه بعدی بازپرسی مشخص نشده است.

 منشور انتصاب دولتمردان در دستان ملک‌زاده
شنیده شد که محمدشریف ملک‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تدوین منشور مدیریت علوی مبتنی بر فرامین حضرت علی(ع) و با مضمون انتصاب دولتمردان خبر داد. وی افزود: با توجه به منویات حضرت علی( ع) در این فرمان در انتصاب دولتمردان و اهمیت و جایگاه ویژه آن قرار است لوح این منشور در دو نسخه تهیه و در نهاد ریاست‌جمهوری و موزه ایران‌باستان واقع در موزه ملی ایران نگهداری شود. وی افزود: درنظر داریم این منشور را سرلوحه دولتمردان و مدیران کشور در مدیریت ملی قرار دهیم.

 جانشین رویانیان مشخص شد!
شنیده شد که مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با بیان اینکه بهروز منتقمی در پرسپولیس جانشین محمد رویانیان خواهد شد، گفت: وزارت ورزش می‌خواهد با منتقمی یک انتقال مدیریت آبرومندانه داشته باشد. برای اینکه دیگر از وزارتخانه سوال نشود چرا از روز اول محمد رویانیان انتخاب شد که حالا باید برود. کاظم اولیایی درباره احتمال استعفای کفاشیان و تغییر در فدراسیون فوتبال، اظهار کرد: بالاترین رنج ورزش ما درحال حاضر از سیاست‌گذاری‌های کلان است. وزارت ورزش هنوز تعریفی از استراتژی ورزش ندارد چه برسد به استراتژی حرفه‌ای در فوتبال. به همین خاطر برنامه بلندمدت و میان‌مدت در فوتبال ما تدوین نشده است.

*تهران امروز:

کاندیدای دولت احتمال پیروزی هم ندارد
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری، مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در گفت‌وگو با سايت مشرق با اشاره به طرح صحبت‌هایی درباره یارانه 5 برابری گفت: این صحبت‌ها سیاسی است. به هر حال مجلس در این زمینه محدودیت قانونی ایجاد کرده است. ضمن اینکه تامین منابع برای تحقق مدعای دولت نیز مشکل اصلی است.

وي با بیان اینکه شاید آنها از راه‌های غریبه می‌خواهند مسئله را حل کنند که اینطور تبلیغات می‌کنند تصریح کرد: البته باید در نظر داشت که ممکن است دولت ارزی را که از محل مازاد فروش نفت به چنگ آورده و الان هم مجلس مطالبه آن را دارد که به صندوق ذخیره ارزی برگردد، برای این کار در نظر گرفته است و طبیعتا ممکن است این پول‌ها که هم‌اکنون در جایی در حال نگهداری است را بخواهند در آستانه انتخابات خرج و به‌وسیله آنها فضا ایجاد کنند.

حجت‌الاسلام ذوالنوری در پاسخ به سوالی پیرامون وزانت کاندیدای احتمالی مورد حمایت دولت و درصد رأی آوری او در انتخابات گفت: من معتقد هستم که ظرفیت رأی‌آوری این کاندیدا بسیار پایین خواهد بود و نمی‌تواند به عنوان گزینه احتمالی برای پیروزی در انتخابات در نظر گرفته شود.ضعف رأی‌آوری کاندیدای مورد حمایت دولت به این دلیل است که کسی که دولت می‌خواهد از او حمایت کند، نمی‌تواند از یک جای خاص و شناخته شده پا به انتخابات بگذارد.

 او باید یا از جبهه اصولگرایان باشد که این مسئله با توجه به انتقادات شدید اصولگرایان از حلقه انحراف و فاصله آنها با دولت قطعا محال است یا باید از جبهه اصلاحات باشد که آنها هم به حمایت‌های دولت با دیده مشکوک نگاه می‌کنند. لذا کاندیدای دولت در این دو بعد ضعیف خواهد بود.

حجت‌الاسلام ذوالنوری ادامه داد: دولتی‌ها مجبورند که یک جریان سوم را ایجاد کنند که البته من فکر می‌کنم بعضی از تئوریسین‌های حلقه انحراف نیز همین اعتقاد را دارند و اینطور فکر می‌کنند که نه‌اصولگرایان برنده انتخابات هستند نه اصلاح‌طلبان و ما مجبوریم که جریان سوم را خلق کنیم.این جریان سوم احتمالی اولا هیچ پیشینه‌ای ندارد و ثانیا از وزانت سیاسی هم برخوردار نیست. ضمن اینکه حمایت رسمي‌دولت هم سبب خواهد شد که آنها نتیجه عکس بگیرند. لذا سبد آرای این جریان در حدی نخواهد بود که بخواهیم تصور کنیم در انتخابات پیروز می‌شوند یا از احتمال پیروزی برخوردارند.

چرا به جاي ولايتي، موسوي نخست‌وزير شد؟
علي‌اكبر ولايتي يكي از افرادي است كه نامزدي‌اش براي انتخابات رياست‌جمهوري يازدهم بر سر زبان‌هاست.وي در مصاحبه‌اي با جام جم به بيان يكسري خاطرات خود پرداخت.ولايتي در پاسخ به «شما در سال 1360 تا مرز نخست‌وزيري هم رفتيد، اما اين اتفاق نيفتاد، دليلش چه بود؟» گفت:آن دوران من نماينده مجلس بودم و از سوي حضرت آيت‌الله خامنه‌اي كه آن زمان رئيس‌جمهور بودند، به عنوان نخست‌وزير معرفي شدم. من جزو هيچ گروهي نبودم جز حزب جمهوري اسلامي.

 آن زمان يك گروه متشكل براي مقابله با اين انتخاب در مجلس كار كرد كه سازمان مجاهدين‌ انقلاب اسلامي بود، من ايراد به آنها نمي‌گيرم، خب، نمي‌پسنديدند كه من نخست‌وزير باشم، آنها به‌دنبال نخست‌وزيري آقاي مهندس موسوي بودند.معرفي نخست‌وزير حق رئيس‌جمهور بود و حق مجلس بود كه راي بدهد يا ندهد، سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي با اين مخالف بود ولي يك كار فشرده شبانه‌روزي كردند كه اين راي اعتماد به من صورت نگيرد.

ولايتي در بخشي از گفت‌وگوي خود گفت:بحث چپ و راست در ايران يك مقداري مبهم است، يعني گاهي مي‌شود يك عده‌اي حزب چپ هستند بعد از يك مدتي تبديل مي‌شوند به نيروهاي راست. همان‌هايي كه يك زماني مواضع بسيار تندي عليه غرب مي‌گرفتند و همه همتشان اين بود كه ما با شوروي سابق و چين روابط خوبي داشته باشيم، همان‌ها تغيير مسير دادند و شدند طرفدار پروپاقرص رابطه با غرب.

به نظر من هر دو افراط و تفريط است يعني آن زمان همان‌هايي كه آنطور فكر مي‌كردند دنبال اقتصاد دولتي هم بودند بعدا عقيده‌شان در حوزه اقتصاد هم برگشت، خوب حالا ممكن است كه بگويند ما يكسري تفاوت‌هايي كرديم، از چپ به راست رسيديم، درست يا نادرست اين بود اما يكسري از نيروهاي مومن بودند و سليقه‌اي داشتند كه شايد تعبير به چپگرايي مي‌شد اما معتقد به نظام بودند كه اينها اگر كارآمدي داشتند حتما بايد به كار گرفته مي‌شدند، در وزارت امور خارجه نيروهايي را به عنوان‌هاي مديركل به خدمت گرفته بودند كه جزو نيروهاي چپ بودند.

عارف برای اصلاح‌طلبان مناسب‌تر از نجفی است
نعیمه اشراقی نوه امام كه به تازگي وارد گود سياست شده است با بیان اینکه عارف گزینه مناسب‌تری نسبت به نجفی برای اصلاح‌طلبان است، تاکید کرد: اصلاح‌طلبان هنوز تحت یک جبهه واحد، متحد نشده‌ و سلایق متفاوتی دارند.نعیمه اشراقی نوه امام راحل و فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به احتمال کاندیداتوری محمدرضا عارف و محمدعلی نجفی گفت: ضمن احترام به شخصیت آقای نجفی، به نظر بنده «محمدرضا عارف» گزینه‌ مناسب‌تری برای اصلاح‌طلبان است.

وی با بیان اینکه عدم شرکت یا سکوت در انتخابات92 از جانب برخی از اصلاح‌طلبان به معنای تحریم انتخابات نیست، افزود: انتخابات مهمي‌پیش روی ماست؛ اما آیا خود آنها می‌خواهند که در انتخابات شرکت نکنند؟این فعال سیاسی همچنین تاکید کرد که «اگر با نگاهی واقع گرایانه نظر بیندازیم بهتر است در این زمان اندکی که باقی است، اصلاح‌طلبان برای فراهم کردن فضایی که بتوانند در انتخابات کاندیدا داشته باشند، تلاش کنند تا اینکه عدم شرکت در انتخابات را مطرح کنند.»

اشراقی در ادامه این مصاحبه با اشاره به خبر برخی رسانه‌ها مبنی‌بر احتمال کاندیداتوری حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی نیز گفت: احتمال حضور سید حسن خمینی در انتخابات 92 را رد نمی‌کنم.وی در این باره خاطرنشان کرد: به نظر بنده، سید حسن خمینی بهترین گزینه برای شرایط ایران امروز است؛ پشتوانه قوی مردمی، سلامت شخصیتی و تفکر باز فراجناحی وی، ادله این نظرم است.

وي با بیان اینکه سید حسن تنها کسی است که می‌تواند دولت آشتی ملی تشکیل دهد، اضافه کرد: وی می‌تواند وسیله‌ای برای آشتی عده‌ای از مردم و برخی از جناح‌ها با نظام شود.وي ادامه داد: اصلاح‌طلبان گروه‌های سیاسی‌ای هستند که هنوز تحت یک جبهه واحد متحد نشده‌ و سلایق و نظرات متفاوتی دارند و در شرایطی که امروز در مصدر اجرایی سیستم نیستند، این پراکندگی آنها هم طبیعی است. اگر شرایط به گونه‌ای تغییر کند که اصلاح‌طلبان بتوانند با معرفی کاندیدای واحد و موجه، به طور آزادانه و نه از سر ناچاری در انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده شرکت کنند، شانس زیادی خواهند داشت.

برکناری‌ام صحت ندارد
کامران دانشجو روز گذشته در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای جهاد علمي‌درخصوص برخی گمانه‌زنی‌ها درباره برکناری وزیر علوم گفت: همانطور که افرادی که به دولت می‌آیند با نظر رئیس دولت منصوب مي‌شوند هر زمان که رئيس‌جمهور به این جمع‌بندی برسد که این مسیر باید از طریق فرد دیگری پیگیری شود، شخص دیگری را جایگزین مي‌كند که این حق رئیس دولت است.وي در پاسخ به پرسشي درباره شرکتش در انتخابات رياست‌جمهوری گفت: حساب احتمالات مي‌گوید احتمال هیچ چیز در دنیا رد نمي‌شود، اما من چنین فکری در سر ندارم تا زمانی که وزیرم،وزیر احمدی‌نژاد هستم و همچنین تا زمانی که وزیر هستم اجازه نمي‌دهم خدمات و نیت خدماتم جز در راه رضای خدا در راه دیگری آلوده شود.

«جریان سوم» تلاشی برای رهایی از «انحراف»است
جوان نوشت: مشايي در جلسه‌ای از طرح زودهنگام «جریان سوم یا خط سوم» انتقاد کرده است.وی در این جلسه با بیان اینکه با طرح زودهنگام این واژه‌ها موافق نبوده، در عین حال به نقل از موافقان طرح گفته است: طرح جریان سوم برای این است که نگذاریم اصولگرایان سوار بر موج شوند و خطی را با این نام در کنار جریان اصولگرایی راه‌اندازی نمایند. یکی از افراد با نفوذ در حلقه انحرافی در این جلسه تاکید کرده است: ما باید به سمتی برویم که خودمان را از واژه انحراف نجات دهیم و شعار جدیدی ابداع کنیم.

نمايشگاه بين‌المللي به چه ‌كسي مي‌رسد؟
روزنامه خراسان گزارش داد: بر اساس بررسي‌هاي کارشناسان يک نهاد نظارتي، پس از آنکه مصوبه شماره90/ ۲۳۵۲۹/م/ت۴۷۳۵۰ هيات دولت در سال گذشته مبني بر واگذاري حق بهره‌برداري از پلاک ثبتي معروف به نمايشگاه بين‌المللي تهران، با ايراد قانوني هيات تطبيق مصوبات دولت مواجه شد، برخي مسئولان دولتي پيشنهاد تصويب مصوبه‌اي را به دولت داده‌اند که براساس آن، بخشي از پلاک ثبتي واقع در اتوبان چمران و متعلق به شرکت سهامي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي ايران، به نهاد رياست‌جمهوري واگذار شود.

برکناری قریب‌الوقوع حسینی از وزارت ارشاد
جهان نوشت: یک منبع مطلع خبر داد که قرار است به‌زودی با تصمیم رئیس‌جمهور، سیدمحمد حسینی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وداع کند. براساس این گزارش هرچند برکناری حسینی قطعی به‌نظر می رسد اما در حال حاضر این موضوع در حال بررسی است که وی قبل یا بعد از برگزاری جشنواره فیلم فجر از سمت وزارت برکنار شود.

*جمهوری:

 سونامي بركناري‌ها، گریبان مديران مياني را هم گرفت
 سونامي بركناري‌ها، مديران مياني را هم در بر گرفت. مهندس حيدر بهمني مدير عامل شركت ملي حفاري ايران از مديريت اين شركت بركنار شد. بعد از اينكه از مدتها قبل شايعاتي مبني بر عزل وي مطرح شده و تكذيب مي‌گرديد، بالاخره دو روز قبل با حكم قلعه‌باني مدير عامل شركت ملي نفت ايران بركناري وي قطعي شد.

مهندس بهمني از جمله مديران شركت ملي حفاري بود كه از سطوح پايين عملياتي شركت رشد كرده بود و بارها در زمان مديريت خود در كنار ساير همكارانش در عمليات حساس و خطرناك خاموش نمودن چاههاي نفت دچار حريق از جمله در خاموش نمودن چاههاي نفت كويت در جنگ خليج فارس و چاههاي نفتي منطقه مهران حضور فعال داشت. با اينكه مهندس بهمني مدير موفقي در شركت ملي حفاري بود، هنوز علت بركناري وي دقيقاً اعلام نشده است. هم اينك مهندس گلپايگاني با ابلاغ سرپرست شركت ملي حفاري مشغول به كار شده است.

اعتصاب غذا در لندن به طرفداری از فلسطينی ها
 امروز عده‌اي از طرفداران فلسطين در لندن اعتصاب غذا مي‌كنند. فعالان طرفدار فلسطين و ضد صهيونيست، امروز (دوشنبه) در همبستگي با اسير فلسطيني اعتصاب كننده غذا در زندان رژيم صهيونيستي اعلام همبستگي مي‌كنند. به گزارش خبرگزاري قدس (قدسنا) اين اعتصاب غذا قرار است امروز از ساعت دوازده ظهر به وقت لندن شروع شود و تا ساعت هفت ادامه داشته باشد.

اين مراسم نزديك كليساي سنت مارتين در ميدان ترافالگار يكي از ميادين بزرگ و اصلي شهر لندن انجام مي‌شود. همچنين از ساعت 9 صبح تا شش بعدازظهر به مدت 9 ساعت در خيمه‌اي در همبستگي با سامرالعيساوي اسير اعتصاب كننده فلسطيني مقابل مجلس همليتون در بريستول اعتصاب غذا صورت مي‌گيرد.

افزايش 20 درصدي حمايت فلسطينيان از عمليات استشهادي عليه اسرائيل
نتايج يك نظرسنجي نشان مي‌دهد جنگ 8 روزه غزه، ادامه توسعه شهرك سازي‌ها و به بن بست رسيدن روند سازش باعث افزايش 20 درصدي حمايت فلسطينيان از عمليات استشهادي عليه اسرائيل در يك سال اخير شده است. اين نتايج كه ديروز در روزنامه كريستين ساينس مونيتور به چاپ رسيده است نشان مي‌دهد در فلسطين ظرف يك سال اخير 20 درصد به حمايت‌ها و درخواست‌ها براي انجام عمليات نظامي عليه اسرائيل افزوده شده است. اين نظرسنجي نشان مي‌دهد حمايت فلسطينيان از عمليات نظامي عليه اسرائيل به بالاترين سطح خود در 10 سال گذشته رسيده است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار