شهرکرد /

جشنواره پخت غذای سالم در بروجن برگزار می شود

سرپرست شبکه بهداشت شهرستان بروجن از برگزاری جشنواره طبخ غذای سالم در چهارم اردیبهشت ماه امسال به مناسبت هفته سلامت در بروجن خبر داد.

مرضیه خلیل زاده، هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای سنتی و مقابله با غذاهای آماده و فست فودها عنوان کرد.
وی افزود: غذا به عنوان یکی از اساسی ترین نیازهای انسان برای بقاء نقش مهمی را در زندگی ایفا می کند و رابطه مستقیم با تندرستی و سلامت انسان دارد و در این راستا، اهمیت تولید محصولات سالم غذایی در بالاترین کیفیت و مطابق با معیارهای امنیت غذایی حائز اهمیت است.
خلیل زاده با بیان شعار هفته سلامت امسال با عنوان فشار خون را جدی بگیریم، افزود: در این جشنواره، شرکت کنندگان غذاهای کم نمک، سرخ کردنی کمتر و با چربی های غیر اشباع پخت می کنند.
سرپرست شبکه بهداشت بروجن تصریح کرد: برگزاری این برنامه ها، با هدف فرهنگ سازی در بین خانواده ها برای مقابله با غذاهای آماده و فست فودها ضروری است.
خلیل زاده اظهار داشت: متقاضیان شرکت در این جشنواره باید به دبیرخانه جشنواره واقع در شبکه بهداشت بروجن مراجعه کنند و فرم ثبت نام شرکت را که در آن نوع غذا، طرز تهیه و خواص مواد اولیه عنوان شده است را تکمیل کنند و بعد از گزینش و انتخاب غذای کامل تر، در جشنواره حضور یابند.
مرکز شهرستان بروجن در فاصله 62 کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است./ع
برچسب ها: جشنواره ، پخت ، غذا ، سالم ، بروجن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.