افزایش سرطان معده با مصرف غذاهای مانده

یکی از عوامل زمینه ساز در سرطان معده، مصرف غذاهای مانده و افزایش رشد میکروب و قارچ است.

شهرام آگاه، متخصص گوارش و کبد، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص روزه داری افراد مبتلا به سرطان مری به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شایع ترین نوع سرطان معده، سرطان غددی در معده است که می توان رشد بدون کنترل سلول های بدخیم در معده دانست که این بیماری باعث مرگ افراد و شیوع آن در مردان 2 برابر زنان است، همچنین چهارمین سرطان شایع در جهان محسوب می شود.

وی به عوامل زمینه ساز در سرطان معده پرداخت و گفت: با مصرف غذاهای مانده و با افزایش رشد میکروب و قارچ در ارتباط است.

آگاه به نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به این نوع سرطان اشاره کرد: مصرف پروتئین ها ، مواد مغذی و میوه های تازه در کاهش سرطان معده تاثیر گذار است.


این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص روزه داری افراد مبتلا به این بیماری معده اظهار داشت: سوء هاضمه شایع ترین بیماری معده است که علائم برخی از مبتلایان به این بیماری با نخوردن غذا بهتر و بعضی دیگر، بدتر می شود، همچنین گروهی که با نخوردن بهتر می شود طی روز وضعیت بهتری دارند و بلافاصله پس از افطار دچار مشکل می شوند، بنابراین آنان باید برای کاهش علایم بیماری ابتدا افطار و پس از مدتی شام بخورند و البته این افراد در صورت لزوم می توانند با تجویز پزشک دارو مصرف کنند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار