تومورهاي سرطاني شيريني دوست دارند

پزشكان به افراد هشدار مي‌دهند تا نه تنها به خاطر دندان‌ها و بيماري ديابت بلكه به خاطر جلوگيري از سرطان شيريني زياد نخورند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، پزشكان در جديدترين كشف در دنياي پزشكي دريافته‌اند كه تومورها و سلول‌هاي سرطاني بدخيم گلوكز بيشتري به نسبت سلول‌هاي سالم مصرف مي‌كنند.

گفتني است: از جمله موادي كه بسيار مورد علاقه‌ي سلول‌هاي سرطاني است غذاهاي مملو از قند مانند: نوشابه‌هاي شيرين، شيريني و شكلات‌هاي شيرين است.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند :كه پزشكان از اين مواد شيرين مي‌خواهند به عنوان يك شاخص براي بررسي افراد استفاده كنند به اين طريق كه درك كنند چگونه و در چه زماني يك فرد قندي را كه خورده است مي سوزاند تا در صورت وجود يك نوع حالت غير‌عادي تشخيص مشكوكي براي وجود سرطان در بدن فرد باشد.

اين روش بويژه به دليل اينكه روشي غير تهاجمي است مي‌تواند در مورد زنان باردار و كودكان به كار رود بدون اينكه خطر عكس‌برداري به وسيله‌ي اشعه‌هاي مضر و يا آزمايش خون دردناك را داشته باشد./ع2
برچسب ها: سرطان ، تومور ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار