مسلمانان هند با غذاهای ویژه به نام " غنجی " که با برنج و گوشت پخته می شود افطار می کنند.

به گزارش خبرنگار حوزۀ میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران ؛ مسلمانان هند در ماه مبارک رمضان مساجد و گلدسته ها را با چراغ تزیین و در آنها کلاس های قرآنی برگزار می کنند.
مسلمانان هندی هنگامی که خرما نباشد با آب و برخی نیز با نمک افطار می کنند. این عادتی است که تنها در هند رواج دارد.
سفره های افطار و سحر مسلمانان هند با غذاهای خاصی به نام " غنجی " همراه است که از برنج ، گوشت ، آب و مواد دیگر درست می شود.
سحر خوان نیز در هند نقش برجسته ای دارد که پیش از نماز صبح مردم را از خواب بیدار و با پایان رسیدن ماه رمضان از آنها هدیه دریافت می کنند.
مسلمانان هند در دهۀ آخر ماه رمضان شب اعتکاف را برگزار و بر شب قدر تأکید بسیاری دارند.
آن ها در شب 27 ماه رمضان برای فاتحه خواندن اموات به قبرستان می روند و برای آنها قرآن می خوانند در شب قدر نیز تعدادی از جوانان به کوچه ها و خیابان ها و درهای خانه ها را زده و آنها را برای احیای ماه مبارک رمضان صدا می کنند و قداست این ماه را یاد آور می شوند./ص

گزارش از : مرضيه اميري
برچسب ها: مسلمان ، هند ، افطار ، غنجی ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار