از گوشه و کنار سیاست؛

سه وزیری که بیشترین رای را دارند/گزینه‌های خاتمی برای ریاست شورای شهر و شهرداری تهران/کدام وزرا کمترین شانس را برای رای اعتماد نمایندگان دارند/معاون کروبی: حصر موسوی و کروبی به نفع ما و آنهاست و...

خبرنگاران در جریان پیگیری‌های خبری به "زمزمه"هایی برمی‌خورند که ميهمان‌‌کردن مخاطبان به این شنیده‌ها خالی از لطف نیست.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*ارزیابی ها از فضای مجلس نشان می دهد آقایان محمد علی نجفی و جعفر میلی منفرد از کمترین شانس برای رای اعتماد نمایندگان برخوردارند. همچنین احتمال رای آوری زنگنه ، سلطانی فر و آخوندی بستگی به لابی های سنگینی دارد که بتوانند طی روزهای آینده انجام دهند. پیش بینی می شود بیشترین آرای مجلس را سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان، حسین دهقان وزیر دفاع و حمید چیت چیان وزیر نیرو به دست خواهند آورد.

* در صورتی که بیژن زنگنه نتواند رای اعتماد لازم را به دست آورد، از آقایان مسعود سلطانپور مدیرعامل پیشین شرکت تاسیسات دریایی  و سیف الله جشن ساز مدیر عامل اسبق شرکت ملی نفت ایران به عنوان گزینه های بعدی وزارت نفت نام می برند.

*شنیده شده محمد رضا باهنر این روزها تلاش گسترده ای برای رای آوری بیژن زنگنه، عباس آخوندی و عبدالرضا رحمانی فضلی از خود نشان می دهد. گفته می شود این  تلاش ها به درخواست ناطق نوری از باهنر صورت گرفته است.

*کامران دانشجو از عضویت در هیات موسس دانشگاه ایرانیان اعلام انصراف کرده است. وی در نامه ارسالی به شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده " این جانب از عضویت در هیات موسس دانشگاه ایرانیان معذورم". علاوه بر احمدی نژاد، اسامی اسفندیار رحیم مشایی، سید حسن موسوی وحمید بقایی به عنوان هیات موسس دانشگاه برای شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده بود که این شورا با عضویت بقایی و مشایی در هیات موسس مخالفت کرد.

*شنیده ایم حمید پور محمد گل سفیدی  قائم مقام سابق بانک مرکزی که در ارتباط با پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی مدتی بازداشت بود، در آخرین روزهای دولت احمدی نژاد موفق به دریافت نشان درجه دو خدمت و 75 سکه طلا شده است.

*شنیده ایم با توجه به اتمام ماموریت 40 تن از سفرای جمهوری اسلامی ایران ، حجت الاسلام روحانی در روزهای پایانی دولت دهم از دکتر احمدی نژاد  خواسته بود از انتصاب سفیران جدید خودداری نماید.

* قرار است معاونتی با عنوان " انرژی های نوین " در وزارت نیرو تشکیل شود و سازمان انرژی اتمی که در حال حاضر مستقل و زیر نظر رئیس جمهور است در این معاونت ادغام شود.

*محمدخاتمی که نتوانسته همه گزینه های خود را به کابینه حسن روحانی وارد نماید در روزهای اخیر تلاش دارد سکان شهرداری تهران را به تصرف اصلاح طلبان درآورد. وی از ریاست مسجد جامعی بر شورای شهر و شهرداری عارف و یا مهرعلیزاده دفاع می کند.

*برخی اطرافیان هاشمی رفسنجانی قرار داد نظر سنجی چهار ساله ای را با یک موسسه خصوصی بسته اند تا طی این مدت از نظرات مردم درباره مسایل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین الملل آگاه شوند. پیش پرداخت اولیه این قرارداد بیش از 4 میلیارد تومان بوده است.

*یکی از اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 جزو اعضای ستاد کروبی بود، طی سخنانی در جمع هواداران این حزب گفته است: " ما نباید اصراری روی رفع حصر موسوی و کروبی داشته باشیم . حصر به نفع آنها است. با این انتخاباتی که برگزار شد وضع آنها بدتر شد و دیگر کسی آنها را به حساب نمی آورد. حنای تقلب با انتخاب رئیس جمهوری با 250 هزار اختلاف رای دیگر رنگی ندارد. این دو تا بیرون بیایند چه بگویند و چه کسی به حرف آنها گوش می دهد؟

*یکی از افرادی که از سال گذشته درصدد راه اندازی دانشگاه در کشور می باشد اخیرا مذاکراتی را برای خرید زمینی به مساحت 4700 متر در منطقه جماران به قیمت 47 میلیارد تومان آغاز کرده است. برخی منابع هم از واگذاری چند قطعه زمین بلاعوض به این موسس دانشگاه توسط یکی از مدیران حکایت دارد.

*سرویس های بیگانه در سال های اخیر سرمایه گذاری سنگینی را روی برخی اتباع خارجی نموده اند تا بتوانند از آنان که به عنوان سرایدار و کارگر نظافت در برخی دستگاه ها و منزل استفاده می شود، استفاده امنیتی و خبری ببرند. این کارگران عمدتا از یکی از  کشورهای همسایه به عنوان نیروی کار ارزان وارد کشور شده اند.

* گروهی از اصلاح طلبان نزدیک به مجمع روحانیون اقدام به برپایی جلسه ای در گیلاوند دماوند کرده و به بررسی وزرای پیشنهادی کابینه روحانی پرداخته اند. در این جلسه یکی از افرادی که خود را برای وزارت اطلاعات یا کشور آماده کرده بود با ابراز گلایه و نگرانی از وزرای پیشنهادی گفته است این کابینه را هاشمی چیده و او در حال انتقام گرفتن از اصلاح طلبان و مجلس ششمی ها است.

*تیمی از کارگزاران تکنوکرات ماموریت یافته است به هر قیمت ممکن اعم از تطمیع، تخریب و لابی بر نمایندگان و وزیر پیشنهادی، مدیریت شستا را که یکی از قدرتمندترین دستگاه های اقتصادی کشور است به دست آورند.

*برخی معاونان پارلمانی دولت احمدی نژاد با چرخشی 180 درجه ای این روزها سخت در تلاش برای رای آوردن وزرای پیشنهادی حسن روحانی هستند.این معاونان با رایزنی های گسترده و دادن وعده های رنگارنگ درصددند نماینده شاخصی از مجلس در مخالفت با وزرای پیشنهادی سخن نگوید.

*یکی از نزدیکان روحانی می گوید با اشراف نسبی رئیس جمهور بر مسایل و مشکلات کشور، دغدغه وی افزایش یافته به گونه ای که ساعات استراحت وی به شدت کاهش یافته و شبانه روز در حال رایزنی و یافتن راه حل هایی برای خروج از معضلات کنونی است.

*یکی از وزرای پیشنهادی که در آشوب های سال 78 دستگیر شده است در پاسخ به علت دستگیری خود گفته بعد از حادثه کوی دانشگاه از بنده دعوت برای حضور در جلسه ای شد و من به اتفاق 70 نفر دیگر دستگیر شدم و هنوز هم علت آن بازداشت را نمی دانم.

*این روزها اخباری مبنی بر فروش خارج از ضوابط و مقررات قانونی ساختمان سابق کمیته ملی المپیک به گوش می رسد. گفته می شود این ساختمان به قیمت پایین تر از بازار به فرزند یکی از مسوولان فروخته شده است. کمیته 4 نفره ای برای پیگیری این موضوع تشکیل شده است. خسروی وفا از نخستین کسانی بود که پرده از این معامله غیرقانونی برداشت.

*عدم به کارگیری محمد رضا عارف، محمد شریعتمداری، مجید انصاری در کابینه حسن روحانی همراه با کنار گذاشتن طیف گسترده ای از اعضای مجمع روحانیون، حزب اعتماد ملی، حزب مشارکت، سازمان مجاهدین و طیف افراطی حزب کارگزاران باعث تشدید اختلافات و دلخوری ها در جناح فتنه و اصلاح طلب شده است.

*برخی کارشناسان با اشاره به اقامت فرزندان برخی از وزرای پیشنهادی در خارج کشور، از این امر به عنوان یک نقطه منفی امنیتی نام برده و معتقدند باید روی این امور و همچنین تابعیت های دوگانه دقت لازم شود.

*وزیر خارجه لیبی اعلام کرده به طور متوسط روزانه 50 لیبیایی عضو القاعده در نبردهای سوریه کشته می شوند. جبهه النصره به هر یک از فرماندهان لیبیایی ماهانه تا 300 هزار دلار پرداخت می کند.

*تحلیل گران منطقه با اشاره به طرح تعطیلی سفارتخانه های آمریکا و کشورهای غربی در کشورهای منطقه معتقدند این طرح بهانه ای برای واردات تجهیزات جدید شنود و جاسوسی و اعزام نیروهای بیشتر به بهانه حفاظت از سفارتخانه های غربی است.

*کارشناسان منطقه با اشاره به فعالیت مستمر دانشگاه ها، سینماها، ساخت سریال های تلویزیونی و اجرای تئاتر و موسیقی در دمشق و شهرهای مهم سوریه طی دو سال گذشته، این موضوع را دلیلی بر ریشه خارجی داشتن ناامنی ها در سوریه می دانند و معتقدند مگر می شود ریشه اعتراضات سوریه را مردمی دانست اما برای یک روز هم کلاس درس دانشگاه ها که معمولا به عنوان کانون اعتراضات مردمی عمل می کنند تعطیل نشده باشد؟
برچسب ها: گوشه ، کنار ، سیاست ، اخبار ، ویژه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار