مسئول بخش تفسیر قرآن کریم مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با اشاره به اینکه در غرب تمام کسانی که با اسلام آشنا می‌شوند ابتدا به سراغ قرآن می‌روند، گفت: تربیت مفسر قرآن برای اعزام به کشورهای دیگر از ضروریات حوزه علمیه است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجت‌الاسلام محمد حسین عظیمی در مراسم افتتاحیه هجدهمین سال دروس تخصصی فقه و اصول و تفسیر و تربیت محقق مذاهب اسلامی مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) که پیش از ظهر ديروز برگزار شد به ارائه گزارشی از عملکرد بخش تفسیر قرآن کریم این مرکز پرداخت و اظهار داشت: در منطق قرآن حزب کارگزار عالم کسانی هستند که اسماءالله را در اختیار دارند و کسانی که از اسماء‌الله برخوردارند مردان بزرگی هستند که کارهای بزرگی انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: نخستین چیزی که خداوند به انسان آموزش داد اسم جلاله الله بود و اگر بشر بتواند سه وظیفه‌ای را که در مقابل اسماءالله دارد و در قرآن ذکر شده است عمل کند قدرتمندترین فرد روی زمین خواهد شد.

مسئول بخش تفسیر قرآن کریم مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) در ادامه به تشریح این سه وظیفه پرداخت و ابراز داشت: اول اینکه ذکر همیشگی او اسم رب باشد، دوم اینکه باید اهل تبدیل باشد و سوم اینکه اهل تسبیح باشد و این سه را به جا و صحیح انجام دهد تا به اسماءاعزالله دست یابد.

عظیمی در ادامه با اشاره به اینکه رشد و تکامل انسان نیاز به تغذیه مادی و معنوی دارد، بیان داشت: مسلماً تغذیه معنوی مهمتر از تغذیه مادی است، رزق معنوی انسان کتاب‌الله و عترتی است و قرآن مهمترین منبع علمی است که در اختیار بشر قرار گرفته است.

وی افزود: بدون تردید کسانی که بخواهند در رشته‌های مختلف اسلامی متخصص شوند اگر تخصص در قرآن نداشته باشند در آن رشته‌ها نیز تخصص نخواهند داشت.

عظیمی خاطر نشان کرد: کارهای پژوهشی خوبی در مرکز در خصوص تفسیر قرآن کریم انجام شده و حمایت مادی و معنوی از پژوهشگران بخش تفسیر صورت گرفته است که امیدواریم در 10 سال آینده محققانی مفسر و مبلغ را به حوزه علمیه قم تقدیم کنیم./س

برچسب ها: قم ، تربیت ، مفسر ، قرآن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.