چند توصیه برای شستشوی سبزیجات و میوه‌جات!

وبا یک بیماری اسهالی خطرناک است که از طریق آب و غذای آلوده به انسان منتقل می‌‌شود بنابراين سبزیجات و میوه‌جات را با آب سالم و به طور کامل شسته و پس از ضدعفونی مصرف شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،  برای سالم‌سازی سبزی و میوه‌جات می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید، مراحل پاک‌ کردن (گل‌زدایی، ابتدا میوه یا سبزی را پاک کرده و با آب سالم شستشو دهید. 

انگل‌زدایی: در داخل ظرفی، آب سالم بریزید و به ازای هر لیتر آب 3 تا 5 لیتر قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و قدری به هم بزنید تا کمی کف، سطح‌بندی را بپوشانید. بعد از 5 دقیقه سبزی‌ها را به آرامی از سطح آب جمع‌آوری کرده و با آب سالم شستشو دهید بدین ترتیب تخم انگل‌ها جدا می‌شود. 

گند‌زدایی (میکروب‌زدایی): در این مرحله جهت گند‌زدایی نمودن سبزیجات، مجددا در 5 لیتر آب، نصف قاشق چای‌خوری پودر پرکلرین ریخته و سبزی را به مدت 5 دقیقه در داخل آن قرار دهید. لازم به توضیح است که برای گندزدایی از سایر مواد با توجه به دستورالعمل‌ مصرف همان گندزدا نیز می‌توان استفاده کرد. 

آبکشی با آب سالم: در نهایت سبزی و میوه را با آب سالم شستشو دهید. /ح


برچسب ها: شستشو ، سبزیجات ، وبا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.