رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت:

کم لطفی "بیمه" ها نسبت به بیماران "روانپزشکی"/ بالا بودن اختلالات روانی در زنان

رئیس اداره سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه پوشش بیمه ای دولتی و خصوصی درمورد اختلالات روانی بسیار ناچیز است گفت: بیمه های دولتی و خصوصی تنها هزینه 56 روز بستری یک بیماری دچار اختلال روانی را پرداخت میکنند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران حاضر در محل؛ دکتر عباسعلی ناصحی، رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت امروز 22مهر در نشست خبری روز  "سلامت روان" گفت: هر ساله 18 مهر ماه  را سازمان جهانی بهداشت به نام "روز جهانی سلامت روان" نام گذاری کرده و ما این مناسبت را در کشور مان به صورت هفته ملی از 24تا 30مهر ماه برگزار میکنیم.

وی با بیان اینکه شعار امسال  روز جهانی سلامت روان به سالمندان است افزود:  طبق پیمایش ملی سلامت روان در سال 89و 90 میانگین شیوع اختلالات روان در سطح کشور در رنج سنی  15 تا 64  به طور میانگین 22/6 درصد که این آمار در خانم ها 26 و نیم درصد و در آقایان 21/6درصد است همچنین  11/7درصد افراد جامعه با اینکه بیمار روانپزشکی نبودند ولی نیاز به درمان و خدمات سلامت روان دارند.

وی در خصوص هزینه های درمان گفت:  از تعداد 23/6 درصد از بیماران  مبتلا به بیماران روانی  فقط 18 درصد حداقل خدمات سلامت روان را دریافت کرده اند و 41 درصد هیچ گونه خدماتی را برای درمان دریافت نکرده اند .

وی ادامه داد: بیماران مبتلا به اختلالات روانی حداقل یک تا سه بار در سال  نیاز به بستری برای دریافت خدمات روانپزشکی دارند و همچنین یک تا سه با در سال این بیماران به دلیل مشکلات جسمی هم نیاز به بستری دارند.

وی خاطر نشان کرد:  مشکل اساسی در حوزه درمان بیماران روانپزشکی این است که بیمه های دولتی و خصوصی حمایت خوبی را از این بیماران نمی کنند به طوری که  بیمه چه خصوصی و چه دولتی تنها هزینه 56بستری را در بیمارستان را تقلبی کند و هیچ گونه  هزینه مشاوره  و روان درمانی را  تحت پوشش قرار نمی دهد./ح

انتهای پیام

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار