بهترين خوراكي براي مادران باردار

به علت فراواني فولات در لبو ،خوردن اين سبزي توصيه شده تا از بروز نواقص مادرزادي جلوگيري كند.

دكتر نياز محمدزاده هنرور متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان پزشكي باشگاه خبرنگاران گفت: اين ماده غذايي يعني لبو فوايد بسياري دارد از جمله فوايد آن كنترل فشار خون بالاست و به اين ترتيب كه هر 100 گرم از آن 380 ميلي گرم پتاسيم وجود دارد كه به كاهش فشارخون كمك مي‌كند و همچنين در هر 100 گرم از آن 36 كالري انرژي وجود دارد و فولات و كاروتن آن نيز بالاست.

وي افزود: اين ماده غذايي از بروز سرطان به خصوص سرطان كولون جلوگيري مي‌كند و اين خاصيت به علت وجود تركيبي به نام پتاسيانين است.

وي گفت: لبو پاك كننده  است و مي‌تواند معده را شستشو داده و حكم مسهل براي برخي افراد داراي يبوست دائمي دارد.

دكتر هنرور با اشاره به اين كه بخش‌هاي خوراكي چغندر لبويي در برگ و ريشه آن است گفت: در برگ هاي اين گياه طي طول روز قند توليد مي شود و هنگام عصر اگر برگ آن خام خورده شود كاملا شيرين است بايد اين را در نظر داشت با توجه به شيريني اين گياه بيماران مبتلا به ديابت نبايد از آن استفاده كنند.

آب برگ چغندر براي درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان درد مفيد است ضماد برگ با اسيد بوريك باعث بهبود كك و مك و طاسي مي شود.

وي در پايان گفت: به علت وجود مقدار فراوان فولات در لبو اين گياه در دوران بارداري به دليل اهميت اين ماده مغذي خوردن اين سبزي توصيه شده تا از بروز نواقص مادرزادي جلوگيري كند.

برچسب ها: باردار ، لبو ، مادر ، سبزی ، مسهل ، معده ، یبوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار