فرمانده ناجا در جمع خبرنگاران عنوان کرد:

شکايتي از سوي دختران موسوي ثبت نشده است/دشمن به دنبال جايگزين "ريگي" مي‌گردد

فرمانده نیروی انتظامی گفت: رسيدگي به ادعاي دختران موسوي مربوط به وزارت اطلاعات است و تاکنون شکایتی در این زمینه در ناجا ثبت نشده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سردار اسماعیل‌ احمدی‌مقدم ظهر امروز در حاشیه همایش فرماندهان مرزبانی نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران با اشاره به ادعاي دختران موسوي گفت: پرونده این موضوع مربوط به وزارت اطلاعات است و طبیعتا خود این افراد به این موضوع رسیدگی خواهند کرد.

اين مقام ارشد انتظامي با اشاره به کميسيون اصل 90 مبني بر محفوط بودن شکايت گفت: چنانچه شخصي شکايت کند، پليس آن را در دستور کار خود قرار مي‌دهد.
 
فرمانده ناجا با اشاره اينکه در وزارت اطلاعات ضوابط خاصي وجود دارد، بيان داشت: تا به الان شکایتی در این زمینه از جانب دختران موسوي مطرح نشده است.

وی در مورد اینکه صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در رابطه با تشدید کنترل مرزها هشدار داده بود گفت: ضمن تشکر از اظهار نظر دکتر صالحی باید بگویم اطلاعات ما محدود به سخنان ایشان نیست. اوایل امسال اتفاقاتی را در شمال غرب کشور داشتیم که آخرین آن مربوط به حادثه بانه بود. در شر ق کشور نیز تروریست ها و اشرار قصد ناامنی داشتند که با تلاش مرزبانان این حوادث خنثی شده بود.

رئیس پلیس کشور ادامه داد: گروه تروریستی که در سراوان عصر جمعه این حادثه را رقم زد ماه قبل نیز در کمین مرزبانان گرفتار شد و با به جای گذاشتن سلاح و مهماتش به خاک پاکستان فرار کرد. حادثه عصر جمعه نیز در نقطه ای از مرز رخ داد ضمن اینکه تروریست ها از لحظه ای غفلت استفاده نکردند.

احمدی مقدم با انتقاد از برخی اظهار نظرها در خصوص این حادثه تاکید کرد: دستورالعمل جامع اطلاع رسانی در کشور وجود دارد اما در رابطه با این حادثه همه به جز فرد مذکور متولی در هر مقام و حوزه ای اقدام به گفتگو و اطلاع رسانی کردند البته بسیاری از اظهارات گفته شده بیراه نبود اما باید در این رابطه دقت بیشتری می شد.

وی با بیان این که در لحظات اولیه این حادثه اعلام شد 17 نفر از مرزبانان جان خودشان را از دست داده اند افزود: اما سه سرباز ما هیچ وسیله ارتباطی نداشتند و به دلیل تاریکی از گروه جدا شده بودند که صبح این افراد پیدا شدند.

رئیس پلیس کشور ادامه داد: دقیق ترین گزارش اطلاعاتی بود که سردار ذوالفقاری فرمانده مرزبانی پس از حضور در صحنه اعلام کردد. 12 سرباز در این حادثه به همراه 2 افسر درجه دار شهید شدند ضمن اینکه 5 نفر از نیروها در درگیری مجروح و یک نیروی دیگر نیز به دلیل پرت شدن از ماشین مصدوم است.

احمدی مقدم در خصوص جزئیات حادثه گفت: نیروها در حال استقرار برای کمین بودند که تروریست ها در نقطه ای که به این نیروها مسلط بودند مخفی شده بودند. وقتی درگیری رخ می دهد بلافاصله دو گروه دیگر به کمک می آیند که تروریست ها با استفاده از تاریکی شب به داخل پاکستان فرار می کنند.

رئیس پلیس کشور با بیان این که دولت پاکستان همواره این حوادث را محکوم می کند افزود: پاکستان در این منطقه مرزی حضور کمرنگی دارد و تقویت نیروهای مرزی در منطقه مطالبه جدی ما است. هر کشوری حق دارد در صورتی که کشور همسایه مرزها را جدی نمی گیرد می تواند به خاک آن کشور برای دستگیری تروریست ها وارد شود. این موضوع نیز به تصمیم شورای عالی امنیت ملی بر می گردد اما همیشه پاکستانی ها قول داده اند که در این رابطه اقدامات را انجام دهند، به عنوان نمونه برادر ریگی در کویته پاکستان دستگیر و تحویل نیروهای خودی شد.

احمدی مقدم در پاسخ به سوالی که از او پرسیده شده بود پس از شهادت 12 سرباز در این حادثه هجمه زیادی به خدمت سربازی در کشور وارد شده است گفت: سربازی یک واقعیت و خدمت مقدسی است و باید خدمت را افتخار دانست. ممکن است فردی در کلانتری، راهنمایی و رانندگی یا مرز خدمت کند، ما به نسبت نیاز سربازان را در واحدها توزیع می کنیم، نمی توان گفت این اتفاق فقط در مرز می افتد و ممکن است حتی این اتفاق در شهر نیز بیافتد. هر جا که مقدر باشد خداوند جان انسان را می گیرد.

رئیس پلیس کشور در خصوص ارتباط این گروهک های تروریستی با سرویس های جاسوسی بیگانه گفت: بررسی این بخش باید توسط وزارت اطلاعات انجام شود اما دشمن امروز در حال تلاش است تا به جای گروهک منهدم شده ریگی گروه تروریستی دیگری را جایگزین کند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص اینکه اگر به موقع بودجه طرح انسداد مرز پرداخت می شد شاهد این حادثه نبودیم، گفت: تا شش سال قبل این حوادث در بم، میناب، دیهوک و داخل کشو رخ می داد که با طرح انسداد مرز اقدامات خوبی انجام شد البته نباید دولت گذشته و کنونی را محکوم کنیم اما باید بگویم سرمایه گذاری در مرز منافع زیادی اقتصادی را علاوه بر مسایل امنیتی به دنبال دارد. اگر هزینه طرح انسداد مرز را پرداخت کنیم در همان سال جلوی خسارات وارده به کشور را می گیریم.

احمدی مقدم افزود: در سال گذشته روزانه 4 میلیون لیتر سوخت در سراوان قاچاق می شد که هزینه آن 10 میلیارد تومان در روز بود در حالی که هزینه کل انسداد مرز در این منطقه 50 میلیارد تومان می شود. این در حالی است که دولت در گذشته به ویژه وزیر نفت قول هایی را در این باره داد اما موانعی در مسیر قانونی وجود داشت که وزیر نتوانست به قولش عمل کند. پول کل انسداد مرز منطقه سراوان هزینه یک هفته هدررفت سوخت از طریق قاچاق است. به دولت قبل هم گفتیم شما به راحتی اجازه می دهید سوخت از ک شور خارج شود و باز دوباره با ارز گازوئیل از خارج وارد می کنید.

وی با بیان اینکه امروز حتی در شرایط سخت مرزبانان در این منطقه مستقر هستند تاکید کرد: در شرایط سخت نیروهای مرزبانی با استفاده از اسب، قاطر و بالگرد در منطقه مستقر شده و گرمای بیش از 50 درجه را تحمل می کنند این در حالی است که هزینه های آلودگی که متجاوزان مرزی به کشور وارد می کنند بیشتر از سرمایه گذاری برای انسداد مرز است. امیدواریم دولت تدبیر و امید در این حوزه در چند ماه باقی مانده و سال 93 سرمایه گذاری در حوزه مرز را افزایش دهد.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار