مواد شيميايي غذاها مي توانند موجب سقط جنين شوند

مواد شيميايي در غذاها مي تواند خطر سقط جنين زنان باردار را 2 برابر افزايش دهد.

دكتر ميترا مدني فوق تخصص زنان و زايمان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تحقيقات جديد نشان مي دهد كه زنان باردار به منظور جلوگيري از ورود مواد شيميايي به بدنشان بايد از مصرف مواد غذايي كنسرو شده و گرم كردن غذا در ظروف پلاستيكي اجتناب كنند.

وي افزود: محققان در خون زنان بارداري كه در خطر سقط جنين قرار داشتند سطح بالاي بيسفنول كه يك ماده شيميايي است يافتند.

اين متخصص اظهار داشت: ماده مذكور در پلاستيك و اقلامي نظير بطري هاي آب، عينك آفتابي و لوح هاي فشرده يافت مي شود.

انتهاي پيام/

برچسب ها: سقط ، جنین ، زنان ، باردار ، پلاستیک ، ماده ، آب ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار