عاملی که باعث "کاهش حافظه" در دیابتی‌ها می‌شود

جدیدترین یافته‌های دانشمندان نشان می‌دهد که مصرف زیاد اين ماده خوراکي موجب کاهش قدرت حافظه می‌شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ از آنجایی که "لوزالمعده" دیابتی‌ها قادر به عملکرد صحيح و درستی نیست نمی‌تواند به فعالیت خود به درستی ادامه دهد و مواد قندی را در بدن نمی‌تواند تجزیه و تحلیل کنند.  

بررسی‌ها نشان می‌دهند که دانشمندان با انجام آزمایشاتی دریافته‌اند که افراد دیابتی از حافظه کمتری برخوردار هستند و دچار "آلزایمر" و "بیماری‌های مغزی" می‌شوند.  

پزشکان همواره به دیابتی‌ها توصیه می‌کنند تا با محدود کردن مصرف "شیرینی و قند" و مواد مضر روند پیری سلول‌های مغزی‌شان را به تاخیر بیاندازند.  

تا مغز آن‌ها به درستی به عملکرد مطلوب خود ادامه دهد و "انسولین‌ها" با شیوه بهتری در مغز ترشح شوند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.