اهواز/

سالانه 130 تن مرغ سبز ( ارگانیک ) در اندیمشک تولید می شود

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: سالانه 130 تن گوشت مرغ سبز و عاری از آنتی بیوتیک ( ارگانیک ) در دو واحد مرغداری این شهرستان تولید می شود.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ ˈعباس اسدیانˈ افزود:در این دو واحد مرغداری هیچگونه آنتی بیوتیکی در پرورش طیور مصرف نمی شود.

وی ظرفیت این واحد مرغداری را 60 هزار قطعه عنوان کرد و افزود:تولید محصولات ارگانیک و عاری از مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک از جمله برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در راستای تولید محصولات سالم است.

شهرستان اندیمشک علاوه بر برخوردای از 46 هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید انواع محصولات ، ظرفیت بالایی در زمینه تولید طیور و محصولات دامی دارد./س
برچسب ها: مرغ سبز ، تولید ، اندیمشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.