وی خاطر نشان کرد: بی حسی در پای دیابتی هنگام خواب با راه رفتن تخفیف پیدا می کند وارد شدن صدمات از طریق راه رفتن ، فرو رفتن شی در پا موجب بی حسی شده و در نهایت زخم پا را ایجاد می کند.
خوش نیت کنترل دقیق و بهتر قند خون را اصلی ترین راه کاهش پا در دیابتی ها دانست و خاطر نشان کرد: با کنترل قند خون این علائم کاهش و پیشرفت آن متوقف می شود نوروپتی با مصرف دارو کاهش پیدا می کند اما در مواردی که عصب آسیب دیده باشد برگشت پذیر نیست.
وی در پایان گفت: شستن پاها و خشک کردن آنها و مراجعه هر روز به پزشک، پوشیدن جوراب مناسب، استفاده از دمپایی روفرشی، مراقبت از پاها در بروز زخم پا،نریختن آب داغ مستقیم روی پا در کاهش بی حسی پای دیابتی موثر است.
چاق شدن انگشتان پا در بیماری های ریوی
جعفر اصلانی متخصص ریه در ادامه گفت: بروز تغییرات و اختلالات در شکل بستن ناخن ها و فرم پاها به دلیل تغییرات در سطح عروق در بیماران مبتلا به تومورهای ریوی، عفونت های ریوی سفت شدن ریه،آبسه و سل، موجب چاق شدن انگشتان می شود.
وی افزود: این عارضه نیاز به تشخیص بیماری ریوی دارد و باید بعد از تشخیص بیماری به درمان آن پرداخت.
شکنندگی ناخن پا ربطی به کمبود کلسیم ندارد
پرویز طوسی متخصص پوست و مو در ادامه گفت: شکنندگی ناخن در دست و پا در اثر کمبود آهن به وجود می اید و با لایه لایه شدن پوست دست می توان گفت که شکنندگی ناخن مربوط به کمبود کلسیم نیست.
وی خاطر نشان کرد: بیماری های پوستی، قارچ، ضربه، کفش نامناسب و تنگ، موجب بروز شکستگی ناخن پا می شود.
وی در پایان افزود: رعایت بهداشت و پیدا کردن دلیل بروز شکستگی در ناخن پا در تشخیص و درمان موثر است.
انتهای پیام/