سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها یا جذاب‌تر به نظر آمدن آنها به کار می‌رود. اصل واژه سس فرانسوی است که خود ریشه لاتینی دارد. برای مزه‌دارتر کردن غذا چاشنی‌های گوناگونی بکار می‌رود که سس‌ها جزئی از آنها هستند.

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران ، از آنجایی که ویتامین E نقش عمد‌ه‌ای در کاهش مرگ ناشی از سکته دارد، دریافت منظم سس مایونز از طریق مواد غذایی مانع از بروز سکته می‌شود اما با وجود این مزایا همچنان خطر چاقی مصرف‌کنندگان این سس را تهدید می‌کند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار