چرا آقايان به اندازه خانم‌ها "شيريني" دوست ندارند؟

پزشكان با مطالعه دقيق ساختار پ"رزهاي چشايي" و نيز "واكنش‌هاي رواني" به نتايج جالبي درباره‌ي تفاوت مزه‌ها در هنگام خوردن در زنان و مردان درست يافته اند.

به گزارش خبرنگار کلینیک خبرنگار باشگاه؛  محققان دريافتند كه برخي مواد غذايي خاص طعم بهتري در دهان خانم‌ها به نسبت آقايان پيدا می كنند.

گفتني است از جمله اين طعم‌ها، "طعم شيريني" و "شكلات" است.

برسي‌ها نشان مي‌دهد دانشمندان اين "ژن" را در بروز "چاقي" بيشتر در زنان نسبت به مردان كاملا موثر مي‌دانند. اين ژن مرتبط با چاقي باعث مي‌شود كه بستني و غذاهاي شيرين به نظر خانم‌ها خوشمزه تر بيايد.

دانشمندان اميدوار هستند كه با اين كشف بتوانند راه حل جدي براي پيشگيري و درمان چاقي در بانوان داشته باشند. پزشكان معتقد هستند كه اين طعم لذت بخش شيريني و شكلات بانوان را به خوردن هرچه بيشتر آن‌ها مشتاق مي‌كند.

البته پزشكان متذكر مي‌شوند كه در كنار اين ژن، موارد ديگري مانند چاقي، "اضافه وزن"، "سابقه ژنتيكي" و "استرس‌هاي محيطي" نيز در بروز چاقي و اضافه وزن در زنان موثر است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار