شیراز/

تولید افزون بر هفت هزار و 500 کیلوگرم کیلوگرم لیمو عمانی در فارس

سالانه بیش از هفت هزار و 500 کیلوگرم لیمو خشک عمانی در جهرم فارس تولید می شود.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ به گفته بهجو مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان از کل لیموی تولیدی جهرم ده درصد بعد از فرآوری به صورت لیموی عمانی به بازار مصرف عرصه می شود.

وی ادامه داد: در جهرم سالانه 75 هزار تن محصول لیمو ترش بدست می آید که بخشی از آن به لیموی عمانی تبدیل می شود.

لیمو ترش پس از قرار گرفتن در حرارت نور آفتاب در دستگاه بخار حرارت داده شده و پس از خشک شدن تبدیل به لیموی عمانی می شود.

لیموی عمانی بعنوان چاشنی غذا بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد.

انتهای پیام/


برچسب ها: تولید ، لیمو ، عمانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.