اهواز/

ذرت، بیشترین محصول تولید کننده غذای انسان در دنیا

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خوستان، در همایش منطقه‌ای تخصصی کشت ذرت که امروز، 7 اسفندماه در اهواز برگزار شد، گفت: محصول ذرت در دنیا از نظر سطح زیرکشت رتبه سوم را دارد و بیشترین تولید در محصولات غذایی مربوط به این محصول است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ محمد قاسمی‌نژاد اظهارکرد: بخش کشاورزی به عنوان تامین‌کننده غذای انسان به عنوان یکی از اهرم‌های مهم حکومتی و کشورداری است و کشوری که می‌خواهد سیاست‌های مخصوص به خود را به کار گیرد باید بتواند غذای مورد نیاز خود را تامین کند تا ضریب امنیتی کشور بالا برود.
 
وی تصریح‌کرد: مساحت خوزستان بالغ بر 6.4 میلیون هکتار است که 3.9 درصد کل کشور را در بر می‌گیرد و مساحت اراضی مستعد کشاورزی استان 2.3 میلیون هکتار است. تعداد بهره‌برداران بخش کشاورزی استان 190 هزار نفر است.

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خوستان، ادامه‌داد: 1.2 میلیون هکتار از اراضی خوزستان فاقد محدودیت و یا دارای محدودیت متوسط برای کشت است که با اجرای طرح‌های اساسی و زیربنایی از جمله طرح‌های تامین آب و ایجاد شبکه‌های آبیاری می‌توان این رقم را به‌طور چشمگیری بهبود داد.
 
قاسمی‌نژاد خاطرنشان‌کرد: محصول ذرت در دنیا از نظر سطح زیرکشت رتبه سوم را دارد و بیشترین تولید در محصولات غذایی مربوط به این محصول است که در ایران از 316 هزار هکتار ذرت، 105 هزار هکتار آن مربوط به ذرت دانه‌ای خوزستان است.
 
وی با اشاره به اینکه، امسال در استان بالغ بر 600 تن بذر ذرت کشت خواهد شد، افزود: طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده با بورس کالای کشاورزی ایران، از سال 93 ذرت خوزستان به عنوان پایلوت در بورس عرضه مي‌شود./س

برچسب ها: ذرت ، کشاورزی ، همایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.