پرخوری سلولهای بدن را تحت فشار قرار می‌دهد و سبب پیر شدن آن‌ها می‌شود و به مرور زمان سلول‌ها را مستعد ابتلا به سرطان می‌کند.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زمانی که افراد غذای زیادی می‌خورند سلولهای بدن تحت فشار قرار می‌گیرد و سبب پیر شدن آن‌ها می‌شوند و دیگر کارایی لازم را ندارند. 

وی ادامه داد: سلول‌هایی که در اثر پرخوری و فشار زیاد پیر می‌شوند مستعد انواع سرطان می‌شوند حتی اگر فرد در سنین پایین باشد. 

وی ادامه داد: پرخوری یکی از عواملی است که سبب ایجاد رادیکالهایی آزاد بیشتر از حد طبیعی در بدن می‌شود به همین دلیل افرادی که وزن بالایی ندارند اما پرخور هستند می‌توانند مستعد ابتلا به انواع سرطان‌ها شوند. 

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: پرهیز از مصرف مواد غذایی حاوی نیترات و چربی‌های اشباع شده و نمک زیاد که به عنوان مواد غذایی مستعد کننده سلول‌ها به سرطان هستندT توصیه می‌شود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: پرخوری ، چاقی ، وزن ، نیترات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار